"Динамо" почало продавати квитки на матч з "Ювентусом" в ЛЧ

"Динамо" почало продавати квитки на матч з "Ювентусом" в ЛЧ
Читать на русском

Купити квитки вийде тільки онлайн.

"Динамо" розпочало продаж квитків на матч Ліги Чемпіонів проти "Ювентуса". Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт київського клубу.

Як відзначили в повідомленні на сайті, мер Києва задовольнив прохання клубу дозволити проводити домашні матчі Ліги чемпіонів з глядачами. Квитки надійшли в продаж об 11:00 9 жовтня. Але, як і у випадку з матчами збірної, купити квиток на стадіон можна буде тільки онлайн.

Ціна за квиток буде варіюватися від 150 до 7 000 гривень, а всього в продаж надійде 30% квитків (максимум уболівальників на стадіоні через пандемію - 21 000 осіб). Процедура покупки квитка також збігається з процедурою покупки квитка на матчі Україна - Німеччина і Україна - Іспанія.

Одна людина може купити не більше чотирьох квитків, при цьому на кожен з них потрібно вказати ПІБ, серію і номер паспорта, номер мобільного телефону та електронну адресу. Для входу на стадіон потрібно мати при собі посвідчення особи і температуру не вище 37,2.

Вболівальники на стадіоні зобов'язані носити захисну маску, дотримуватися соціальну дистанцію не менше півтора метрів, користуватися дезінфекторами і захисними рукавичками.

Нагадаємо, раніше ми поспілкувалися з епідеміологом, який назвав ризики, з якими можуть зіткнутися вболівальники на стадіоні. Зокрема, глядачам на стадіоні краще не кричати, щоб мінімізувати ризик передачі хвороби.

Новини партнерів

Уряд Киргизстану офіційно йде у відставку
В Кабміні назвали умову, за якої розглядатимуть введення надзвичайного стану в Україні

Найпопулярніше за тиждень