Держкіно виділило 20 млн гривень на український ЛГБТ-фільм "Мій юний принц"

Держкіно виділило 20 млн гривень на український ЛГБТ-фільм "Мій юний принц"
Читать на русском

Загальний бюджет фільму становитиме 25 мільйонів гривень.

Державне агентство з питань кіно виділило 20 мільйонів гривень на перший український ЛГБТ-фільм "Мій юний принц". Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Держкіно.

Повідомляється, що саме цей проєкт переміг на 17 конкурсі, який проводило Держкіно. При цьому левову частку бюджету становитимуть саме державні гроші - із загальної суми 25 мільйонів гривень 20 мільйонів виділить держава.

Згідно зі сценарієм, головним героєм фільму стане 17-річний підліток-бунтар Поль. Він "веде розгульне життя у своєму шикарному будинку на гроші, отримані бабусею від продажу творів мистецтва".

Згодом у житті Поля та Софії з'являються молодий хлопець Антуан та його батько Марк. У Поля починаються стосунки з Антуаном, а Софія — з Марком. Проте зрештою у житті головних героїв відбувається трагедія.

Зніматимуться у фільмі українські актори Петро Ніневський, Вікторія Литвиненко, Євген Лісничий, Ксенія Жданова та Анастасія Пустовіт. Очікується, що прем'єра фільму відбудеться у липні 2022 року.

Раніше APnews повідомляв, що Netflix вирішив запустити анімаційний мультсеріал про загін ЛГБТ-супершпигунів для дітей. Новий мультфільм називатиметься Q-Force.

Новини партнерів

Смертельна ДТП з Харківським: поліція відкрила справу через погрози і "прокляття" адвокату
У МЗС України розкрили, скільки українців офіційно проживають на території РФ та Білорусі

Найпопулярніше за тиждень