Деркач заявив, що йому відмовили у візі США через Шабуніна, а санкції проти нього оплатив партнер Порошенка

Деркач заявив, що йому відмовили у візі США через Шабуніна, а санкції проти нього оплатив партнер Порошенка
Читать на русском

Деркач заявив, що санкції США проти нього нібито оплатив якийсь олігарх, який був партнером п'ятого президента Петра Порошенка в енергопроектах

Народний депутат Андрій Деркач заявив, що йому відмовили у візі Сполучених Штатів Америки через те, що глава "Центру протидії корупції" Віталій Шабунін нібито попросив про це виконуючу обов'язки посла США Христину Квін. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-конференцію Деркача.

Крім того, Деркач заявив, що санкції США проти нього нібито оплатив якийсь олігарх, який був партнером п'ятого президента Петра Порошенка в енергопроектах.

Також Деркач заявив, що представник Державного департаменту США Джордж Кент Джордж Кент нібито вимагав зупинити розслідування про розкрадання американської допомоги.

Як раніше повідомляв APnews, народний депутат Андрій Деркач оприлюднив нові плівки нібито 2016 року, на яких кандидат в президенти США Джо Байден нібито заявив, що є труднощі з передачею справ по Україні нової адміністрації в Білому домі, проте він пообіцяв п'ятому президенту України Петру Порошенку, що все буде як раніше.

Новини партнерів

Супержовтень: збірна України зіграє проти Німеччини, Іспанії та Франції
США витратили понад $7 мільйонів на "реформу ГПУ", щоб захопити над нею контроль - Кулик

Найпопулярніше за тиждень