Депутати Нових Санжар звернулися до Зеленського через евакуйованих з Уханя українців

Протести в Нових Санжарах
Читать на русском

Депутати стверджують, що в Нових Санжарах немає умов для обсервації

Депутати Новосанжарської селищної ради звернулися до президента Володимира Зеленського через евакуйованих з Китаю українців. Про це повідомили в прес-службі Новосанжарської селищної ради.

"Ми, депутати селищної ради, розуміємо, що повинна бути створена база для хворих на коронавірус чи тих, хто контактував із такими людьми, база, яка відповідає нормам протиепідемічного режиму на рівні держави. Така база в нашому районі відсутня. У Нових Санжарах лікарня не забезпечена необхідним обладнаннями та препаратами та не готова для надання повноцінної медичної допомоги для лікування хворих на коронавірус", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що медичний центр "Нові Санжари" Національної гвардії завжди був "візитною карткою мальовничого селища" і депутати "категорично проти" аби у медцентрі на двотижневому карантині перебували евакуйовані українці та іноземці. За словами місцевих депутатів, заклад абсолютно непристосований для обсервації. Так, у медцентрі немає "ні ізоляторів, ні боксів, належної вентиляційної системи, щоб була проведена ізоляція. Каналізаційна система під’єднана до централізованої каналізаційної системи селища, яка витікає на відкриті поля фільтрації в селі Зачепилівка".

Як повідомляв раніше APnews, мешканці Нових Санжар перекрили міст через Ворсклу, щоб не пропустити транспорт із евакуйованими з Китаю українцями

Новини партнерів

В Україні розсилають фейкову інформацію про коронавірус: реакція СБУ
Міністр культури розповів про допомогу екстрасенсів в кримінальних справах

Найпопулярніше за тиждень