Депутати Європарламенту відреагували на виступ Зеленського стоячими оваціями. Відео

Депутати Європарламенту відреагували на виступ Зеленського стоячими оваціями. Відео
Читать на русском

Президент також звинуватив Путіна у вбивстві українських дітей.

Депутати Європарламенту відреагували на виступ Володимира Зеленського з відеозв'язку стоячими оплесками. Про це повідомляє APnews.

У ході виступу президент України назвав Володимира Путіна вбивцею українських дітей, звинувативши його у смертях 16 дітей. Реакцією на цей виступ стали хвилинні оплески - на початку та наприкінці промови.

"Вчора 16 дітей загинули. І знову президент Путін скаже, що це якась операція, і ми б'ємо по військовій інфраструктурі. Де наші діти, на яких військових заводах працюють, на яких танках вони їздять... 16 дітей ти вбив!" – емоційно заявив Зеленський.

Також у ході виступу Володимир Зеленський нагадав про ракетний удар по центру Харкова, внаслідок якого загинуло 10 людей. Наприкінці виступу він закликав європейців підтримати український народ у боротьбі за виживання та підтримати надання Україні членства в ЄС.

"Без вас Україна буде самотньою. Ми довели свою силу, довели, що ми такі самі, як ви... Доведіть, що ви з нами. Доведіть, що ви європейці. Тоді життя переможе смерть, а світло переможе пітьму. Слава Україні!" - закінчив президент.

Раніше APnews повідомляв, що Європарламент розпочав спеціальну процедуру вступу України до ЄС.

Новини партнерів

В ООН дипломати масово залишили виступ глави МЗС РФ Лаврова через війну в Україні
Україна розблокувала "Вконтактє" та "Однокласники" для інформаційної війни проти РФ

Найпопулярніше за тиждень