Депутати Держдуми РФ заявляють, що коронавірус створили українці (Відео)

Депутати Держдуми РФ заявляють, що коронавірус створили українці (Відео)
Читать на русском

Україну звинувачують у поширенні вірусу "перетинчасто... рукокрилими" мишами.

Депутати Держдуми РФ цілком серйозно заявляють, що коронавірус створили українці і звинувачують Україну в поширенні вірусу "перетинчасто... рукокрилими". Про це заявив депутат Держдуми від партії ЛДПР Олексій Діденко.

«Останні кілька років у пандемії коронавірусу виявляється слід України. Оскільки це було окреме дослідження біологічних лабораторій, що фінансуються Пентагоном та поширення ковіда всіх інфекцій ковіда на всілякому вигляді перетинчастокрилих, рукокрилих кажанів, гризунів. І, звичайно, коли США кажуть, що потрібно пред'явити Китаю позов про відшкодування збитків світової економіки. Ми хотіли б заявити, що якщо висновки про український слід у створенні ковід 19 підтвердяться, то це стане юридичною підставою для переадресації всіх цих вимог уже уряду України», - вимовив він.

Він також додав, що відповідачем за цим позовом мають виступити США, які «довгі роки заохочували цю антилюдську діяльність».

Війна, обстріли, окупація, втеча, розставання з рідними, втрата близьких все це як вогонь спалює душу, серце, фізичне та психічне здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, близько 500 тисяч українських біженців, які прибули до Польщі, мають психічні розлади. Всі вони потребують особливої ​​допомоги.

Новини партнерів

У Миколаївській області впіймали поліцейського, який співпрацював з ворогом
Майже 500000 біженців з України страждають через психічні розлади – ВООЗ

Найпопулярніше за тиждень