Денісова закликала Кличка захистити геїв під час вечірки під ОПУ

Денісова закликала Кличка захистити геїв під час вечірки під ОПУ
Читать на русском

Гей-рейв під ОПУ відбудеться 30 липня. Учасники акції підтримають прийняття законопроекту про посилення відповідальності за дискримінацію будь-яких груп людей на ґрунті нетерпимості

Уповноважений із захисту прав людини Людмила Денісова попросила столичну владу забезпечити захист учасників гей-рейву, який відбудеться під стінами Офісу президента України. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву омбудсмена.

«Сьогодні в Києві під Офісом Президента відбудеться ЛГБТ-прайд у форматі рейву. Учасники підтримають ухвалення законопроекту про посилення відповідальності за дискримінацію будь-яких груп людей на ґрунті нетерпимості», - йдеться у повідомленні.

Для підтримки порядку під час акції Людмила Денісова закликала владу Києва та Нацполіцію забезпечити безпеку представників ЛГБТ.

«Звертаюся до Київського міського голови Віталія Кличка здійснити контроль за дотриманням громадського порядку під час проведення заходу, згідно зі статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Прошу керівництво Національної поліції України забезпечити безпеку учасників і забезпечити громадський порядок», - додала чиновниця.

Нагадаємо, гей-рейв під ОПУ відбудеться 30 липня о 16:00 на вул. Банковій. За всім, що відбудеться на акції стежте на нашому сайті.

Раніше APnews повідомляв, в Києві пройде ЛГБТ-прайд: організатори назвали дату.

Новини партнерів

Таїланд перетворив столичний аеропорт на госпіталь для хворих COVID-19, підготували майже 2000 ліжок
Зеленський призначив главою Місії України при НАТО Наталю Галібаренко - що про неї відомо

Найпопулярніше за тиждень