Давайте не перетворюватись на ображених дітей, яким заборонили морозиво: Зеленський прокоментував карантин в Україні

Давайте не перетворюватись на ображених дітей, яким заборонили морозиво: Зеленський прокоментував карантин в Україні
Читать на русском

Зеленський нагадав, що з 6 квітня Кабмін ввів нові обмеження

Президент України Володимир Зеленський заявив, що дії влади під час карантину настільки жорсткі, наскільки цього вимагає пандемія коронавірусу, та збігаються з діями інших країн світу. Про це повідомляє APnews з посиланням на відеозвернення Зеленського.

"Дорогі громадяни! Сьогодні наша держава діє настільки жорстко, наскільки цього вимагає розвиток ситуації. Наші дії є абсолютно симетричними з більшістю країн Європи та Світу. А санкції за порушення правил карантину, наприклад, в Італії складають до трьох тисяч євро, у Франції майже чотири, в Сінгапурі до десяти тисяч доларів, а в Іспанії до тридцяти тисяч євро. Ми всі стоїмо на сторожі демократичних цінностей і свобод, але є часи, коли пріоритетом стає здоров’я та життя цілої нації. Сьогодні саме такий час. Давайте не перетворюватись на ображених дітей, яким під час застуди батьки заборонили їсти морозиво. Всі обмеження - є лише тимчасовими незручностями, вони - важливі і потрібні для вашої ж безпеки", - сказав президент.

Також Зеленський нагадав, що з 6 квітня Кабмін ввів нові обмеження, серед яких обов’язкове носіння маски у громадських місцях та носіння з собою документу, що посвідчує особу.

Як повідомляв APnews раніше, президент України Володимир Зеленський заявив, що рішення мера Запоріжжя Володимира Буряка, що весь громадський транспорт у місті вийде на маршрути, не дивлячись на розповсюдження коронавірусу, неприпустиме та порушує постанову Кабінету Міністрів про обмежувальні заходи під час карантину.

Новини партнерів

На Дніпропетровщині зафіксовано спалах коронавірусу через міжнародну конференцію баптистів
Церемонія сходження Благодатного вогню пройде без паломників

Найпопулярніше за тиждень