Дар'я Снігур виграла турнір у Франції і піднялася в рейтингу WTA

Дар'я Снігур виграла турнір у Франції і піднялася в рейтингу WTA
Читать на русском

Три українки погіршили своє становище в рейтингу.

Українська тенісистка Дарина Снігур виграла турнір ITF у Франції. Завдяки цьому 18-річна спортсменка змогла поліпшити своє становище в рейтингу WTA. Про це APnews повідомляє з посиланням на оновлений рейтинг WTA.

В оновленому рейтингу свої позиції змогли зберегти Еліна Світоліна (п'яте місце в рейтингу), Даяна Ястремська (через тимчасову дискваліфікацію не бере участь в турнірах), а також Катерина Козлова (109-е місце). Єдиною ж українкою, яка поліпшила своє становище, стала Дар'я Снігур. Завдяки перемозі в турнірі вона піднялася на два рядки і тепер займає 220-е місце.

Своєю чергою, відразу три українки втратили свої місця в рейтингу. На щастя, Марта Костюк, Катаріна Завацька і Леся Цуренко опустилися всього на одну сходинку - Марта тепер 80-а, Катаріна виявилася 124-ю, а Леся тепер 146-а в загальному рейтингу.

Відзначимо, що через коронавірус правила ведення рейтингу змінилися: до березня він буде дворічним, і тенісистки НЕ будуть втрачати очки. Є можливість тільки отримувати очки в разі поліпшення торішніх результатів.

Нагадаємо, що в минулий раз рейтинг WTA оновлювався тиждень тому. Тоді більшість українок також встигли втратити свої позиції, хоча і місце позитиву знайшлося - тоді порадували Ангеліна Калініна і Леся Цуренко.

Новини партнерів

На Івано-Франківщині набите пасажирами авто влетіло в дерево і з'їхало в кювет: постраждали діти
На наступному засіданні Ради депутати голосуватимуть за допомогою сенсорної кнопки

Найпопулярніше за тиждень