Данілов анонсував 360 тисяч хворих на коронавірус в Україні до 25 жовтня

Данілов анонсував 360 тисяч хворих на коронавірус в Україні до 25 жовтня
Читать на русском

Данілов зазначив, що початок навчального року та проведення місцевих виборів можуть негативно вплинути на поширення коронавірусу

Рада національної безпеки і оборони попередила, що в Україні істотно зросте кількість хворих на коронавірус, до 25 жовтня COVID-19 можуть підтвердити у 360 тисяч осіб. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу РНБО.

Секретар відомства Олексій Данілов зазначив, що початок навчального року та проведення місцевих виборів можуть негативно вплинути на поширення коронавірусу.

"Станом на 25 жовтня, за песимістичним сценарієм, ми будемо мати 360 тисяч випадків зараження, і ми повинні бути до цього готові", - сказав Данілов.

За його словами, до початку навчального року і початку виборчого процесу необхідно організувати моніторинг динаміки соціальних контактів хворих коронавірусом в період з 29 серпня до 10 вересня.

Як повідомляє APnews раніше, в Україні за минулу добу зафіксували 1974 випадки коронавірусу, при цьому 49 хворих померли - це рекордна кількість смертей за добу з початку пандемії в країні.

Новини партнерів

Впровадження RAB-тарифів може накрутити тарифи на електроенергію на 10% - експерт
Літо продовжується. Якою буде погода у вересні 2020 року - прогнози синоптиків по регіонах

Найпопулярніше за тиждень