Чотири авіакомпанії відновили продаж квитків на рейси з України

Чотири авіакомпанії відновили продаж квитків на рейси з України
Читать на русском

Раніше рейси скасували через карантинні заходи, однак тепер вони стали доступні для бронювання

Чотири авіакомпанії відновили продаж авіаквитків на рейси з України. Про це повідомляє APnews з посиланням на офіційні сайти авіаперевізників.

Так, в Україні відновили продаж авіаквитків чотири компанії: Czech Airlines, Wizz Аir, Lufthansa і Міжнародні авіалінії України.

Зазначалося, що раніше рейси скаcували через карантинні заходи, введені в Україні у зв'язку з коронавірусом COVID-19, однак тепер вони стали доступні для бронювання.

На сайті чеського перевізника Czech Airlines, зазначено, що польоти будуть здійснюватися вже з 24 і 25 травня. Літаки будуть направлятися в Прагу з Києва та Одеси.

Німецький авіаперевізник Lufthansa оголосив про початок польотів із червня. На сайті компанії є можливість забронювати квиток з України в будь-яку країну світу.

"До кінця серпня ви можете переоформити будь квиток незалежно від тарифу або маршруту. Дані правила поширюються і на скасовані рейси. Відновлення польотів заплановано на червень", - йдеться в повідомленні німецької компанії Lufthansa.

Співробітники МАУ зазначили, що квитки зі столиці в Тель-Авів, Лондон, Нью-Йорк і Берлін можна забронювати до 23 травня.

Працівники угорської авіакомпанії WizzAir підкреслили, що в кінці травня пасажири зможуть придбати посадочні документи, а рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси та Харкова вирушають в інші країни на початку червня.

Як повідомляв APnews раніше, МАУ доставить українських "заробітчан" до Німеччини у розпал епідемії спеціальним рейсом.

Новини партнерів

У МОЗ пояснили збільшення кількості госпіталізацій через COVID-19
У Німеччині тисячі людей протестували проти карантину

Найпопулярніше за тиждень