Чорновол після допиту 14 квітня візьмуть під варту, - Катеринчук

Чорновол після допиту 14 квітня візьмуть під варту, - Катеринчук
Читать на русском

Нардеп вважає, що відразу після допиту у вівторок Чорновол візьмуть під варту, але справа не матиме ніякого продовження

ДБР початок розслідування у справі екс-депутата Тетяни Чорновол. Її звинувачують у вбивстві, скоєному ще за часів "Майдану" в 2014 році. У будинку екс-нардепа вже провели обшуки, і 14 квітня викликають на допит. Вже там Чорновол, ймовірно, можуть взяти під варту. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву депутата Миколи Катеринчука в прямому ефірі телеканалу ZiK.

Так, журналісти запитали нардепа, які перспективи у цієї справи і чому стільки років нею ніхто не займався. На що Катеринчук відповів, що це спроби відволікти людей від того, що робить влада.

"Зараз пандемія, війна, грошей ні на що не вистачає. Жодну корупційну справу не розкрито, більше 10 млрд вкрала команда минулого президента. А вони займаються відволіканням уваги від того, що робить влада. Взяли абсолютно політичну справу - справу "Майдану", в якій бере участь особа, яку я взагалі вважаю неосудною через стан здоров'я. Справа не матиме ніякого свого продовження, але у вівторок її повезуть до суду для обрання запобіжного заходу та, я думаю, візьмуть під варту", - заявив Катеринчук.

На питання, звідки у нардепа такий інсайд, Катеринчук відповів, що просто впевнений в цьому.

Раніше APnews писав, що співробітники Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками в будинок екс-нардепа Тетяни Чорновол в рамках справ Майдану.

Нагадаємо, що колишньому народному депутату Тетяні Чорновол вручили підозру в умисному вбивстві за змовою. У свою чергу Аваков "вибухнув" через обшуки ДБР у Тетяни Чорновол і назвав їх "жагою помсти".

Новини партнерів

Коронавірус підхопили ще троє військовослужбовців Збройних Сил
У Херсонській області через коронавірус вирішили закрити ще один населений пункт

Найпопулярніше за тиждень