У Британії чоловік замість пива та шоколаду отримав на Різдво надгробок від дочки

У Британії чоловік замість пива та шоколаду отримав на Різдво надгробок від дочки
Читать на русском

Імітація надгробку підсвічувалася та призначалася для вічної пам'яті померлого

У Британії колишній офіцер попросив у своєї дочки на Різдво пиво, шоколад і торт, але замість цього отримав надгробок. Про це повідомляє APnews з посиланням на Mirror.

27-річна Ембер Аффлек занадто пізно спохватилася замовляти різдвяні подарунки, тому не розглянула уважно оголошення на Amazon і замовила своєму батькові надгробок по знижці.

"На моєму ноутбуці спливла реклама про різдвяний подарунок за копійки, який призначався "особливому батькові". Тому я без особливих роздумів зробила замовлення і навіть доплатила за швидку доставку", - розповіла Ембер.

На наступний день кур'єр привіз посилку з мерехтливим надгробком та написом "Для особливої ​​людини в моєму житті". Повертати покупку та шукати інший подарунок напередодні Різдва для 57-річного зварювальника і колишнього офіцера служби безпеки було вже пізно, тому дівчина просто подарувала йому в надії, що він оцінить ненавмисний жарт.

"Вона здавалася дуже милою, коли я побачила її о 2 годині ночі. Мерехтлива скляна статуетка з написом "Дякую, що ти був чудовим татом". В описі було написано, що вона ідеально підходить для Різдва та ювілеїв. Це був майже ідеальний подарунок".

Дівчина порадила всім користувачам в інтернеті врахувати її гіркий досвід і уважно читати опис товарів до їх покупки.

У Британії чоловік замість пива та шоколаду отримав на Різдво надгробок від дочки

Раніше APnews повідомляв, в Дніпропетровській області дворічний хлопчик помер через шоколадку.

Новини партнерів

Пандемія COVID-19 зараз лише на середині шляху, - ВООЗ
Нова мутація зробила COVID в рази небезпечнішим, він легше поширюється - Фаворов

Найпопулярніше за тиждень