Чи закінчиться світовий "апокаліпсис" у 2021 році - прогнози астролога

Чи закінчиться світовий "апокаліпсис" у 2021 році - прогнози астролога
Ексклюзив
Читать на русском

За словами астролога, 2021 рік буде легшим за попередній, але розслаблятися не варто

Більшість жителів планети (якщо не всі) з нетерпінням чекають закінчення 2020 року. У той же час, більшість з обережністю дивиться на 2021 - чи не стане він ще більшим потрясінням для жителів планети?

У коментарі APnews астронумеролог, майстер енергохілерства і кармакоррекціі "AngelTatianaStudio" Тетяна Долготович розповіла, до чого готуватися українцям та світу у 2021 році. Спойлер: він буде легше попереднього, але розслаблятися не варто.

Переломний період

За словами експерта, переломний період в світі почався ще з 2000 року, і 2020 рік є кульмінаційною точкою цього періоду. Епоха Водолія - дуже глобальна, масштабна і триває близько 2500 років.

"Перехід триватиме 20 років, а найближчі 2-3 роки будуть активно закладати нову структуру соціального плану. І, звичайно ж, завдання людей на сьогоднішній день - міняти орієнтири: переорієнтувати себе, своє життя і свою діяльність під нові тенденції", - зазначила Тетяна Долготович.

За прогнозами астролога, 2021 рік буде відносно легше, якщо порівнювати з 2020 роком. Проте розслаблятись не варто.

"Вже буде, як мінімум, на 2 затемнення менше, і рік не високосний. Тобто, у нас вже 4 затемнення, а не 6, як було в 2020 році. Але йде сильне протистояння таких потужних планет як Уран і Сатурн, і воно буде тривати протягом усього року. Це говорить про те, що нововведення потребуватимуть певної структури, тому зміни будуть закладатися, але не будуть відбуватися кардинально швидко", - зазначила експерт.

Далі розповідаємо, яких змін очікувати і як до них підготуватися.

Формування нової структури влади

Тетяна Долготович зазначила, що в 2021 році йде енергія формування нової структури влади. За її словами, зараз йде закладка схожого етапу, який планета відчувала за часів заснування Радянського Союзу. Відзначила, що це буде відбуватися поступово, і більше стосується централізованої влади, так як Водолій - це об'єднання, великі колективи і великі структури.

"Це не означає, що сформується заново Радянський Союз, але значить що сформується нова структура влади. Але це не відбудеться за один рік. Руйнування попередніх методів роботи, зупинка попередніх важелів влади - це все відбувається з 2019 по 2022 рік. І паралельно разом з цим в 2021-22-23 роках йде формування нової влади і нової фінансової системи, нової державної структури, системи формування нових правил", - розповіла експерт.

І додала, що в період формування нової влади відбудеться формування нових умов, нових правил гри, нових правил соціального життя і співіснування для кожної людини і прояви її в цьому житті.

Головне завдання - переорієнтуватися

Як заявила астро-нумеролог, головне завдання кожної людини на сьогоднішній день - переорієнтуватися, переглянути свої установки, що обмежують переконання, застарілі принципи і правила життя, методи в роботі, які в даний момент вже не актуальні і не працюють.

"Переглянути і трансформувати - це одна з важливих задач 2021. Кармічні вузли ще з травня 2020 року зайшли в вісь навчально-освітнього процесу. Це говорить про те, що найближчі роки система освіти і сам процес її подачі зазнаватиме змін і буде перебудовуватися в новий формат подачі інформації. А сама інформація буде більш актуальною і прийнятною для щоденних потреб і життя людини.

Звичайно, це не говорить про те, що фундаментальна наука відпаде. Вища освіта завжди залишається і буде залишатися актуальною. Просто її подача і форма зазнаватиме змін", - пояснила астролог.

А тому, завдання кожної людини за 2021 рік - пройти якесь навчання, навчитися чомусь новому - підвищити кваліфікацію або змінити орієнтир. Потрібно переосмислити всі свої навички, які людина напрацював за весь період життя, якісь відновити, активізувати або доопрацювати, а якісь - залишити в минулому і перестати ними користуватися.

Фінансова сфера

За словами Тетяни Долготович, фінансова структура також буде переходити на нові форми оплати і форми обміну фінансами. Але, знову-таки, це не буде швидко відбуватися.
За її словами, валюта і долар будуть і далі перебувати на своєму місці, стрибкуватість буде присутня, але свої позиції повністю валюта не втратить, принаймні в 2021 році. Більша частина розрахунків і оплати буде поступово переходити в систему онлайн, тобто відходити від готівки.

Сфера здоров'я і стану людей

Астролог зазначила, що дихальні шляхи все ще продовжують знаходитися в небезпеці під енергіями 2021 року, тому важливо буде не забувати приділяти їм увагу. Крім того, в категорії ризику також шлунково-кишковий тракт і нервова система.

"В 2021 році важливо продовжувати зміцнювати імунну систему. Корисно і важливо займатися очищенням організму, зміцнювати імунну систему, дихальну систему і приділити увагу шлунково-кишковому тракту, кишечнику", - сказала фахівець.

Крім того, астролог порадила стежити за психікою і зміцнювати її теж. Так як в показниках 2021 роки відсутній елемент вогню. За словами Тетяни Долготович, це елемент енергії життя, удачі, бажань, амбіцій. А оскільки він відсутній в 2021 році, потрібно постаратися максимально підживлювати енергетично себе самостійно і не чекати, що це якось само собою реалізується або з'явиться.

"Раджу проводити більше енергетичних практик, обов'язково стежити за станом психіки і стежити за рівнем позитиву. Шукати позитив скрізь і завжди, і підтримувати себе радістю кожного дня. Якісь короткі ролики, комедії, анекдоти, жарти - все, що людину веселить і радує. І не концентруватися на негативі, а зустрівши його, постаратися відшукати щось позитивне", - сказала астролог.

Також сказала, що не варто забувати про фізичні навантаження, які додають вітальну енергію.

"Менше стресів, відстежувати свої реакції на негативні події, більше уваги на "тут і зараз" - "я живу - це вже добре" і тп... Зараз важливо розуміти, що вже почався новий період, і те, як ви зараз себе налаштуєте, що ви зробите, щоб активізувати себе в новому етапі розвитку всього людства, і сформує ваше майбутнє і якість подальшого життя.

Не варто чекати, що хтось щось забезпечить і зробить за вас (політики, держава, батьки і так далі) .Формувати себе і своє бажане життя самостійно. Самостійно забезпечувати собі і своїм близьким повноцінне якісне життя - це секрет 2021 року", - підсумувала фахівець.

Читайте також:
"Високосний" невинен. Чи закінчаться випробування людства після 2020 року - прогнози астролога

Новини партнерів

У ЄС схвалили одну з вакцин від COVID-19
Станцювали під "Воровайки": в університеті МВС почали розслідування через скандальне відео з курсантками

Найпопулярніше за тиждень