Через спалах коронавірусу в Україні можуть ввести надзвичайний стан. Ексклюзив

Через спалах коронавірусу в Україні можуть ввести надзвичайний стан. Ексклюзив
Ексклюзив
Читать на русском

На днях законопроект щодо надзвичайного стану мають внести у Верховну Раду

В Україні можуть ввести режим надзвичайного стану у зв'язку з пандемією коронавірусу. Про це повідомило джерело в Офісі президента в ексклюзивному коментарі APNEWS.

На днях законопроект щодо надзвичайного стану мають внести у Верховну Раду.

Повідомляється, що це питання вже вирішено, проте очікується на погодження. У вівторок, 17 березня, в рамках позачергового засідання у Раді відбудеться голосування за законопроект по ситуації з коронавірусом. У тому випадку, якщо його приймуть, режим надзвичайного стану буде введено.

Нагадаємо, що народний депутат України VIII скликання Ігор Мосійчук у своєму каналі в Telegram заявляв, що 17 березня в Україні буде введено надзвичайний стан.

"З 8-10 ранку пройде позачергове засідання парламенту, на якому буде ухвалено законопроект для подолання коронавірусу. В цьому засіданні не братиме участь ряд нардепів, які повернулися з закордонних відряджень і погано себе почувають", - йдеться у повідомленні.

Через спалах коронавірусу в Україні можуть ввести надзвичайний стан. Ексклюзив

Як повідомляв APNEWS, голова Запорізької міської ради Володимир Буряк повідомив, що у Запоріжжі тимчасово зупиняють роботу всі об'єкти загального користування з присутністю понад десять осіб. Рішення про посилення карантину прийняли також в Івано-Франківську та Ужгороді.

Раніше стало відомо, що у Києві обмежувальні заходи на час карантину через коронавірус розширились на заклади торгівлі, працювати будуть лише продуктові магазини та аптеки.

Новини партнерів

Нас вирішили кинути: Екс-нардеп Купрій разом з українцями застряг у Єгипті. Ексклюзив
Ще кілька міст України посилили карантин через коронавірус

Найпопулярніше за тиждень