Через ослаблення карантину у Черкасах поліція почала перевірки

Через ослаблення карантину у Черкасах поліція почала перевірки
Читать на русском

У місті працюють слідчо-оперативні групи

У Черкасах розпочали розслідувати кримінальне провадження за фактом прийняття рішення про послаблення карантину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

У прокуратурі зазначили, що у місті працюють слідчо-оперативні групи з метою виявлення порушень санітарних правил і норм щодо запобігання захворювання COVID-19.

«З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Черкаси Черкаським відділом поліції ГУНП в Черкаській області створені мобільні групи з проведення превентивної роботи серед представників малого і середнього бізнесу і прийняття заходів з недопущення розповсюдження захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19", - йдеться в повідомленні

Слідство триває, слідчими і процесуальними керівниками розроблено план першочергових слідчих дій, вживаються заходи щодо всебічного, повного та неупередженого розслідування обставин події.

Хід розслідування зазначеного виробництва контролюється органами прокуратури Черкаської області.

Повідомляється, що на підставі публікацій в Інтернеті внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо можливих неправомірних дій посадових осіб Черкаської міської ради при прийнятті рішення про ослаблення карантину на території Черкас.

Як повідомляв APnews раніше, мер Черкас Анатолій Бондаренко відповів на "привіт" Зеленського щодо пом'якшення карантину, попередивши президента України, що місто чинитиме опір в разі переслідування.

Повідомлялось, що вчора президент Володимир Зеленський передав Бондаренку "привіт" від МВС та СБУ через рішення про дострокове послаблення карантину в Черкасах.

Також жорстко відреагував на ослаблення карантину в Черкасах міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Глава МВС заявив, що міський голова "загрався".

Новини партнерів

Мер Івано-Франківська підтримав колегу з Черкас щодо послаблення карантину
На Донбасі бойовики 15 разів порушували "режим тиші", є поранені

Найпопулярніше за тиждень