Через масове отруєння дітей в аквапарку поліція порушила кримінальну справу

Через масове отруєння дітей в аквапарку поліція порушила кримінальну справу
Читать на русском

Наразі поліцейські перевіряють факт отруєння дітей в аквапарку.

У зв'язку з масовим отруєнням дітей хлором в аквапарку на Хмельниччині поліція відкрила кримінальне провадження. Інформація про те, що сталося, перевіряється правоохоронцями.

Про це APnews повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП у Хмельницькій області.

Зазначається, що слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 325 Кримінального кодексу України "Порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням". В рамках відкритої справи проводиться перевірка.

Варто зазначити, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт терміном до шести місяців або обмеження волі терміном до трьох років.

Раніше APnews повідомляв, у селищі міського типу Летичів, що на Хмельниччині, в аквапарку розважального комплексу сталося масове отруєння дітей хлором. Усього постраждали 16 неповнолітніх, троє потребували госпіталізації.

Як заявили фахівці Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, попередньою причиною отруєння могло стати перевищення дозволеного часу безперервного перебування у приміщеннях, де використовуються речовини для дезінфекції. Річ у тому, що діти та дорослі перебували в аквапарку вісім годин – з 08:30 до 16:30.

Новини партнерів

У США лікарі вперше пересадили людині серце свині
Багато грошей у січні 2022 року зароблять 3 знаки зодіаку. Хто впіймає грошову удачу?

Найпопулярніше за тиждень