Ніякої штовханини: автоексперт пояснив, чому після карантину громадський транспорт і таксі втратять популярність

Ніякої штовханини: автоексперт пояснив, чому після карантину громадський транспорт і таксі втратять популярність
Ексклюзив
Читать на русском

Назаренко зазначив, що такі тенденції почали спостерігатись у європейських країнах, наприклад у Німеччині

Громадський транспорт та таксі після карантину продовжать існувати, проте ними будуть користуватись менше людей через епідемію коронавірусу. Про це в ексклюзивному коментарі APnews заявив генеральний директор у Всеукраїнській асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

"Попит, звичайно буде, лише зменшиться. Не всі мають водійські посвідчення, щоб взяти в оренду, не всі можуть взяти в оренду, тому що взяти сьогодні автомобіль - значить внести якусь заставу. У кого нема грошей на купівлю, є на заставу. У кого нема нічого з цього, будуть користуватись таксі або їздити громадським транспортом. Я не кажу, що зникне громадський транспорт і таксі, будуть вони існувати. Але, це лише мої приватні думки, що ринок таксі зменшиться, ринок оренди збільшиться, продажі автомобілів збільшаться, користування громадським транспортом зменшиться, затори на вулицях збільшаться", - сказав він.

Назаренко зазначив, що такі тенденції почали спостерігатись у європейських країнах, наприклад у Німеччині.

"Я ще тиждень тому передбачав подібне, зараз з'являється інформація в засобах масової інформації щодо німецьких тенденцій і тому подібне. Тому мої прогнози - це оцінка логічно подій, бо я, якщо треба, із задоволенням користувався метро. Зараз я метро користуватись не буду 100%. Я сьогодні на роботу приїхав на велосипеді", - уточнив генеральний директор у Всеукраїнській асоціації автомобільних імпортерів і дилерів.

Як раніше повідомляв APnews, ринок оренди автомобілів після закінчення карантину почне розвиватись, оскільки на це з’явиться попит.

Новини партнерів

"Тварина - річ". Чому за законами України держава може конфіскувати та продати вашу собаку
Таксі перестало бути безпечним: експерт пояснив, чому попит на оренду авто зросте після карантину

Найпопулярніше за тиждень