Буяльський, Судаков і Лєднєв потрапили в розширену заявку збірної на Євро-2020

Буяльський, Судаков і Лєднєв потрапили в розширену заявку збірної на Євро-2020
Читать на русском

Також в збірну після травми повернувся Андрій Ярмоленко.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив розширений склад збірної України на матчі перед стартом чемпіонату Європи. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу УАФ.

У заявку збірної потрапили 35 осіб, і серед них можна зустріти кілька несподіваних імен. В першу чергу можна відзначити включення в заявку Віталія Буяльського з "Динамо", якого довгий час тренерський штаб ігнорував.

Також дебютні виклики в збірну отримали Богдан Лєднєв з "Динамо", Георгій Судаков з "Шахтаря" і Артем Бондаренко з "Маріуполя". Замість травмованого Жуніора Мораеса в трійку нападників в порівнянні з попередніми матчами повернувся Артем Бесєдін, а також залишився Артем Довбік. Повністю заявка України виглядає наступним чином:

Воротарі: Георгій Бущан ("Динамо"), Андрій П'ятов, Анатолій Трубін (обидва - "Шахтар"), Андрій Лунін ("Реал").

Захисники: Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота, Денис Попов (всі - "Динамо"), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (всі - "Шахтар"), Едуард Соболь ("Брюгге") , Богдан Михайличенко ("Андерлехт").

Півзахисники: Тарас Степаненко, Марлос, Георгій Судаков (всі - "Шахтар"), Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Віктор Циганков, Богдан Лєднєв (всі - "Динамо"), Артем Бондаренко ( "Маріуполь"), Євген Макаренко ("Кортрейк"), Олександр Зубков ("Ференцварош"), Руслан Малиновський, Віктор Коваленко (обидва - "Аталанта"), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті"), Андрій Ярмоленко ("Вест Гем").

Нападники: Роман Яремчук ("Гент"), Артем Довбік ("Дніпро-1"), Артем Бєсєдін ("Динамо").

Нагадаємо, раніше стало відомо, що збірна України обрала базове місто для підготовки до Євро-2020. В останній раз в обраному місті збірна грала півтора роки тому.

Новини партнерів

РФ може використати свої паспорти в ОРДЛО для розв'язання війни, - ЄС
Австралійцям заборонили повертатися додому з Індії - їм загрожує тюремний термін і штраф

Найпопулярніше за тиждень