"Була п'ятниця": Стефанчук пояснив, чому Рада не скасувала переведення годинників

"Була п'ятниця": Стефанчук пояснив, чому Рада не скасувала переведення годинників
Читать на русском

Він розповів, що напередодні голосування переговорив зі всіма лідерами фракцій, які сказали, що підтримують його без питань.

Верховна Рада провалила голосування за переведення годинників. Однак як "зраду" це в парламенті не сприйняли, так як сам законопроект був "проміжним і неполітичним".

Про це заявив один з ініціаторів законопроекту про переведення годинника, віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук в інтерв'ю "Главкому", передає APnews.

Він розповів, що напередодні голосування переговорив зі всіма лідерами фракцій, які сказали, що підтримують його без питань. Але додав, що голосування не відбулось, бо “була п’ятниця і не всі були присутні в залі”.

“Це була п’ятниця, останнє питання в порядку денному, і багато наших депутатів, скажімо відверто, не були присутні в залі. Плюс риторика деяких опозиціонерів, яка виникла просто на рівному місці, могла вплинути на голосування”, - зазначив Стефанчук.

Додав, що наразі цей проект відправлений на повторне друге читання. Сам Стефанчук досі впевнений, що переведення годинників – "це біологічне зло".

Нагадаємо, на літній час Україна перейшла в ніч з 27 на 28 березня о 3:00.

APnews також писав, що Стефанчук пояснив необхідність скасувати переведення годинників.

Новини партнерів

Рішення про продовження карантину в Києві буде прийматися через тиждень - КМДА
Зеленський розповів, навіщо полетів з візитом в Катар

Найпопулярніше за тиждень