"Буду захищати землю". Кравчук заявив, що стане на захист України і буде відстрілювати "сукиних синів"

"Буду захищати землю". Кравчук заявив, що стане на захист України і буде відстрілювати "сукиних синів"
Читать на русском

За словами Кравчука, він зберігає начищену зброю біля ліжка.

Керівник української делегації в Тристоронній контактній групі та колишній президент України Леонід Кравчук заявив, що буде відстрілюватись від ворога, якщо той прийде до його будинку.

Про це Кравчук сказав у ефірі "України 24", передає APnews.

"Я знаю багато друзів, які кажуть: я буду захищати свою землю. Я також кажу, що буду захищати свою землю, незважаючи на вік. Мільйони людей стануть на захист своєї землі… Буду стріляти до останнього, поки в мене будуть тримати руки зброю, поки бачитиму ворога. Я його, сукиного сина, до себе на поріг не запрошував. Я його вб'ю, як тільки побачу. Що буде далі - мене вже не цікавить", - заявив Кравчук, коментуючи можливість війни з РФ.

Після цього у Кравчука запитали, чи використає він зброю, якщо "хтось з парашутами почне зістрибувати біля його будинку з російськими прапорами".

"Використаю обов'язково. Я був в минулому році на полюванні. 150 метрів. Ніхто не повірив. З першого пострілу - немає. Тобто я до чого вам кажу. Попереджаю всіх ворогів - своїх, які хочуть прийти до мене на побачення, вони краще нехай обходять мій будинок. Тому що крім охорони, у мене є своя власна охорона - я сам себе охороняю", - сказав колишній президент.

Як повідомляв APnews раніше, Кравчук заявив, що Україна ніколи не піде війною на Донбас.

Новини партнерів

На главу ДФС Мельника подали заяву до ДБР через незаконну кадрову політику
У Києві учням 11-х класів пропонують закінчити школу за принципом "трансформера": що це означає

Найпопулярніше за тиждень