"Буду спати на фабриці": Ілон Маск збирається продати все майно, щоб збудувати місто на Марсі

"Буду спати на фабриці": Ілон Маск збирається продати все майно, щоб збудувати місто на Марсі
Читать на русском

Ще у травні Маск говорив про подібні плани, заявивши, що у нього "не буде дому".

Ілон Маск, найбагатша людина у світі, заявив, що має намір продати все своє майно. Всі свої виручені гроші він планує направити на колонізацію Марса.

Про це APnews повідомляє з посиланням на Business Insider.

Глава компаній Tesla і SpaceX має намір скерувати якомога більше грошей на колонізацію Червоної планети, а тому хоче продати "всі матеріальні активи". Зароблені гроші Маск направить на організацію колоній.

"Я залишуся практично без власності, яка має грошову цінність, крім акцій компаній. Якщо я втомлюся на роботі, я спокійно залишуся спати на фабриці або в офісі.

Звичайно ж, мені потрібно якесь житло, щоб там жили мої діти. Для цього я зніму житло або ще як-небудь викручуся", - наводить слова Маска видання.

Зазначається, що ще у травні Маск говорив про подібні плани, заявивши, що у нього "не буде дому". З того моменту він продав кілька будинків, виручивши близько $100 млн.

"Я думаю, що людству важливо стати космічної цивілізацією. Для будівництва міста на Марсі потрібно багато ресурсів. Я хочу вкласти в це стільки грошей, скільки зможу. Я лише намагаюся пояснити, що для мене це дійсно серйозна справа", - наголосив Ілон Маск.

Як повідомляв APnews, американські ЗМІ назвали найбагатшу людину у світі.

Новини партнерів

В Івано-Франківську душевне застілля закінчилося різаниною
Під Дніпром іномарка на смерть задавила 71-річну бабусю: фото

Найпопулярніше за тиждень