Будні українського села: під Києвом розбили суперкар за 7100000 грн

Будні українського села: під Києвом розбили суперкар за 7100000 грн
Читать на русском

Аварія сталася під час зйомок фільму.

Під селом Лютіж на Київщині сталося ДТП за участю спорткара Lamborghini Huracan. Про це повідомляє APnews з посиланням на очевидців.

За наявною інформацією, червоний спорткар брав участь в зйомках фільму, але водій не впорався з керуванням на великій швидкості. В результаті Huracan на великій швидкості (близько 200-250 кілометрів на годину) влетів в дерево.

На щастя, за наявною інформацією, водій вижив, хоча якщо дивитися на фотографії, що розбився Lambo, в це віриться насилу. У спорткара практично повністю відсутній передок, та й задня частина автомобіля також постраждала.

Lamborghini Huracan - один з актуальних спорткарів в модельному ряду італійської кампанії. Вартість автомобілів цієї моделі коливається в районі 200 - 250 тисяч доларів, хоча за преімнуие версії доведеться викласти ще більшу суму.

Як зазначають місцеві жителі, на цій ділянці дороги часто знімають різні рекламні ролики або епізоди для фільмів і серіалів, причому часто - незаконно перекриваючи дорогу і не погоджуючи такі зйомки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про інший епізод за участю Lamborghini Huracan. В Італії поліцейські на такому суперкарі врятували життя людині, вчасно доставивши донорську нирку.

Новини партнерів

Без пива і кричалок: в Англії глядачів пустять на трибуни з масою обмежень
У США пілоти виявили в пустелі загадковий металевий моноліт

Найпопулярніше за тиждень