"Боруссія" Д - "Манчестер Сіті" 1:2. Гвардіола вперше вийшов в півфінал ЛЧ з "городянами"

"Боруссія" Д - "Манчестер Сіті" 1:2. Гвардіола вперше вийшов в півфінал ЛЧ з "городянами"
Читать на русском

Все вирішили помилки "Боруссії" в обороні.

У Дортмунді на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" місцева "Боруссія" спробувала зупинити "Манчестер Сіті" на шляху до трофею Ліги Чемпіонів. Однак незважаючи на позитивний початок, саме "городяни" відсвяткували перемогу в матчі. Про це повідомляє APnews.

"Боруссія" Д - "Манчестер Сіті" 1:2 (1:0, 0:2)

Боруссія: Хітц, Геррейру - Гуммельс - Аканджі - Морей (Тіггес, 81), Дауд (Азар, 76) - Джан - Беллінгем (Брандт, 81), Ройс - Голанд - Кнауфф (Рейна, 68).

Манчестер Сіті: Едерсон, Зінченко - Діаш - Стоунс - Уокер, Гюндоган - Родрі - Бернарду, Фоден - Де Брейне - Марез (Стерлінг, 88).

Перемога в матчі потрібніше була господарям, і саме тому "Боруссія" на старті матчі атакувала набагато гостріше. Власне, на 15-й хвилині це і призвело до голу - Холанд здорово зачепився за м'яч і скинув під удар Дауду. Його удар заблокували, однак Беллінгем потужним ударом прошив ворота Едерсона.

Після цього "городяни" почали діяти набагато активніше, і до кінця першого тайму гра більше нагадувала гойдалки, коли команди по черзі створювали свої атаки. Втім, вже на старті другого тайму "Манчестер Сіті" зрівняв рахунок. Емре Джан в своєму штрафному зіграв рукою, а Ріяд Марез - впевнено реалізував пенальті.

Після цього "Боруссія" немов опустила руки, вже не так активно тікаючи в атаки. А на 75-й хвилині Філ Фоден, якого "забули" на куті штрафного при розіграші кутового, класним ударом в ближній кут приніс перемогу "Сіті" і позбавив "Джмелів" останніх надій на півфінал.

Нагадаємо, що в паралельному матчі "Реал" і "Ліверпуль" не змогли забити один одному голів. Однак нулі на табло повністю влаштували команду Зідана, яка вийшла в півфінал найпрестижнішого єврокубку.

Новини партнерів

У КМДА назвали умову ослаблення карантину в Києві
"Ліверпуль" - "Реал" 0:0. Зідан знову вивів мадридців в півфінал

Найпопулярніше за тиждень