"Боруссія" б'є рекорди: нападник Мукоко став наймолодшим гравцем в історії ЛЧ

"Боруссія" б'є рекорди: нападник Мукоко став наймолодшим гравцем в історії ЛЧ
Читать на русском

Зовсім недавно Юссуфа вже оновив рекорд в Бундеслізі.

В останньому матчі групового етапу Ліги Чемпіонів "Боруссія" Д вже не вирішувала ніяких турнірних завдань, але все одно обіграла "Зеніт". Втім, набагато важливіше в цьому матчі інше - на 59-й хвилині у грі дебютував 16-річний нападник "джмелів" Юссуфа Мукоко. Про це повідомляє APnews.

На момент дебюту Мукоко виповнилося 16 років і 18 днів. Таким чином німець камерунського походження побив рекорд Селестина Бабаяро (16 років і 85 днів). У ТОП-5 найбільш молодих гравців Ліги Чемпіонів також знаходяться Райан Шеркі, який дебютував у віці 16 років і 100 днів, Ален Халілович (16 років і 126 днів), а також Юрі Тілеманс (16 років і 145 днів).

В результаті "Боруссія" без проблем зайняла перше місце в групі з 13-ма очками. "Зеніт" ж залишився на четвертому місці з одним набраним очком.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що недавно ще один рекорд Ліги Чемпіонів оновив інший форвард "Боруссії". Ерлінг Голланд став єдиним гравцем, який в десяти дебютних матчах ЛЧ забив 12 голів. Таким чином він став найкращим дебютантом в історії турніру.

Новини партнерів

Загибель лайнера МАУ: Іран тимчасово відмовився компенсувати збитки, - МЗС
Київ під час пандемії втратив 1 млрд доларів через скорочення потоку туристів - КМДА

Найпопулярніше за тиждень