Бойовики в Донецьку зняли блокаду готелю місії ОБСЄ

Бойовики в Донецьку зняли блокаду готелю місії ОБСЄ
Читать на русском

Учасники зборів розійшлися після відмашки так званого мера.

Окупанти в Донецьку вирішили зняти блокаду готелю, в якому проживають члени Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. "Акцію" згорнули після заяви так званого мера.

Про це повідомляє APnews з посиланням на звіт місії.

Відзначається, що "мер" виступив на зборах і закликав згорнути наметове містечко біля готелю Park Inn через зростання захворюваності COVID-19 і посилення карантину.

Також представники окупаційної влади заявили, що питанням затриманого бойовика "ЛНР" Андрія Косяка буде займатися МЗС Російської Федерації.

В ОБСЄ заявили, що окупанти зібралися під готелем ввечері 21 жовтня. Представники місії поскаржилися, що не могли навіть оглянути свої машини, тому що їх переслідували та знімали на мобільні телефони.

Також бойовики "співали пісні, виступали з промовами й тримали плакати з критикою діяльності Місії, а також крутили через колонки гучну музику і дивилися фільми на переносному екрані".

Як раніше повідомляв APnews, місія ОБСЄ в Донецькій області призупинила свою роботу. Пізніше на блокування роботи Місії відреагували і в ТКГ. Олексій Арестович назвав ситуацію, що склалася "системним підривом Місії".

Новини партнерів

У Колумбії затримали найбільш розшукуваного наркобарона
Підпал будинку заступника голови ОП Жовкви: суд відправив підозрюваних під арешт на два місяці

Найпопулярніше за тиждень