Бойовики «ЛДНР» проведуть військові збори на День Незалежності України, - розвідка

Бойовики «ЛДНР» проведуть військові збори на День Незалежності України, - розвідка
Читать на русском

За даними ГУР, зараз завершується розгортання наметових містечок для розміщення російських військових і підготовка пунктів прийому особового складу та техніки.

Бойовики «ЛДНР» проведуть військові збори на День Незалежності України. Про це повідомляє APnews з посиланням на ГУР Міноборони.

«Командування ЗС РФ направляє основні зусилля на підтримку і нарощування стану бойової і мобілізаційної готовності з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання РОО. Зокрема, на ТОТ ДЛО завершується підготовка до зборів з військовозобов'язаними запасу, проведення яких передбачається з 24 по 28 серпня », - йдеться у повідомленні.

Як уточнює розвідка, протягом тижня в з'єднаннях і частинах 1 і 2 АК противника бойовики уточнювали приписної склад, який буде залучатися до зборів, і здійснювали оповіщення повістками резервістів за місцями роботи.

Крім того, зараз завершується розгортання наметових містечок для розміщення зазначених осіб та підготовка пунктів прийому особового складу та техніки.

Раніше APnews повідомляв, СБУ закликала українців посилити «пильність» на День Незалежності України.

Новини партнерів

Гігантський флагшток, який впав у Херсоні, розчавив Lexus чиновника, відповідального його за установку
У Росії загинув український моряк. Його розчавило вантажем в порту

Найпопулярніше за тиждень