Бойовики «ЛДНР» на Великдень запланували теракт в церкві, - розвідка

Бойовики «ЛДНР» на Великдень запланували теракт в церкві, - розвідка
Читать на русском

На думку розвідки, це дозволить Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами та геноциді власного народу.

Бойовики «ЛДНР» на Великдень запланували теракт в одній з церков УПЦ. Про це повідомляє APnews cо посиланням на прес-службу ООС.

«Викликає обурення цинізм керівництва російських окупаційних військ, яким сплановано здійснення терористичних актів під час проведення Великодньої служби в одній з релігійних установ Московського патріархату, що може привести до масових втрат серед пастви», - йдеться у повідомленні.

На думку розвідки, це дозволить Росії звинуватити Україну в нехтуванні моральними, релігійними принципами та геноциді власного народу, а також ввести на нашу територію регулярні війська ЗС РФ.

«Своєю чергою, командування об'єднаних сил запевняє, що повністю дотримується Мінських домовленостей. Провину за можливу ескалацію конфлікту, а також загибель цивільного населення та військовослужбовців Збройних Сил України покладає виключно на керівництво російсько-окупаційних військ», - додали в ООС.

Раніше APnews повідомляв, на полігонах бойовиків «ЛДНР» зафіксували сотні одиниць військової техніки.

Новини партнерів

У Києві через аварію кілька вулиць залишилися без води: список
У Києві затвердили перелік особливих вимог для богослужінь на Великдень

Найпопулярніше за тиждень