Бойовики дев'ять разів порушили режим "тиші" на Донбасі: загинув військовий

Бойовики дев'ять разів порушили режим "тиші" на Донбасі: загинув військовий
Читать на русском

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем

У четвер, 16 січня, збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстріляв захисників населеного пункту Новотроїцьке, що в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід".

Вісім обстрілів противника були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме поблизу Травневого, два рази поруч з населеним пунктом Новотошковское, неподалік з Миронівським, поблизу Луганського, в районі населеного пункту Новозвановка і двічі поруч з Оріхове.

"Сьогодні, 16 січня, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні.

Новини партнерів

Країни, чиї громадяни загинули в катастрофі літака МАУ, вимагають від Ірану компенсації
Україна в ТКГ надала пропозиції щодо розведення на трьох ділянках

Найпопулярніше за тиждень