Боєць ММА цілий раунд бився з відірваним пальцем. Відео

Боєць ММА цілий раунд бився з відірваним пальцем. Відео
Читать на русском

Палець допомагали шукати глядачі на трибунах.

Канадський боєць змішаних єдиноборств Хетаг Плієв провів цілий раунд в октагоні з відірваним пальцем. Про це APnews повідомляє з посиланням на MMA India в Twitter.

Інцидент стався під час поєдинку в рамках промоції CFFC. Суперником Хетага Плієва став Девін Гудейл. Під час поєдинку 37-річний боєць почув хрускіт пальця, але продовжив битися. Тільки в перерві між другим і третім раундами вдалося виявити втрату пальця.

"Суперник тримав мене за рукавичку, а палець у мене хруснув. Суддя цього не помічав. А коли вже пішов обмін ударами, то палець якось зламався і вискочив. По суті, він залишився в рукавичці. Після раунду все побачили, що пальця немає на місці, прийняли рішення зупинити бій", - пояснив Хетаг Плієв.

Відзначимо, що палець шукали навіть за межами клітини - допомагали в пошуках навіть глядачі з перших рядів. В результаті його знайшли всередині рукавички, і відразу після цього боєць поїхав в лікарню. На щастя, його вдалося пришити назад.

Раніше ми повідомляли про те, що українська боксерка Аліна Зайцева програла поєдинок, навіть попри те, що перетворила обличчя суперниці в одну велику гематому.

Новини партнерів

"Укрзалізниця" відсторонила ряд топ-чиновників після аварії потягу "Інтерсіті+" під Запоріжжям
"Загострення не буде": у МЗС Франції не вважають те, що відбувається на Донбасі, ескалацією

Найпопулярніше за тиждень