Боєць ММА із другом врятували пенсіонерку і поліцейського під час теракту у Відні

Боєць ММА  із другом врятували пенсіонерку і поліцейського під час теракту у Відні
Читать на русском

Товариш спортсмена отримав поранення в ногу.

Теракт у Відні, який стався в понеділок, став причиною загибелі чотирьох осіб. Але число жертв могло бути і більше, якби не допомога від простих людей. Наприклад, боєць ММА Микаил Озен разом з другом врятували життя двох людей. Про це APnews повідомляє з посиланням на Hurriyet.

За інформацією видання, Микаил Озен, австрійський боєць з турецьким корінням, і Реджеп Гюльтікен знаходилися недалеко від епіцентру теракту. По дорозі до метро вони побачили пораненого поліцейського і допомогли тому дістатися до карети швидкої допомоги.

Також Озен разом з Гюльтікеном помітили літню жінку, яка опинилася недалеко від перестрілки. "До місця події йшла жінка похилого віку. Побачивши її, ми зупинилися і спустилися вниз. Ми забрали цю жінку і відвезли її в безпечне місце", - наводить слова Озена видання.

При цьому, за словами бійця, спочатку вони думали, що йдуть зйомки якогось фільму. І в цей момент в них самих почали стріляти. В результаті Реджеп отримав поранення в ногу, і друзі покинули небезпечне місце. Вони попрямували в поліцію, де розповіли правоохоронцям все, що побачили.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в центрі Відня в момент здійснення теракту знаходилися і українці. Чотири студенти опинилися в кафе недалеко від епіцентру перестрілки. Пізніше посол України в Австрії Олександр Щерба підтвердив, що з українцями все в порядку.

Новини партнерів

В Україні ситуація з COVID-19 близька до катастрофи, - Степанов
Слідом за Бабіковим з ДБР звільниться Соколов - адвокат

Найпопулярніше за тиждень