Біля Яворівського полігону Львівської області перекинулася вантажівка з десятками військових

Біля Яворівського полігону Львівської області перекинулася вантажівка з десятками військових
Читать на русском

В результаті аварії 13 військовослужбовців отримали травми

Військова вантажівка з людьми перекинулася у Львівській області, в результаті чого 13 військовослужбовців постраждали. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відзначається, що в Яворівському районі області вантажівка, в якій знаходився 31 військовослужбовець, з'їхала з дороги в кювет та перекинулася на бік.

"19 січня, близько, 12:05 військовий вантажний автомобіль марки "КРАЗ 5233", під керуванням водія військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у с. Старичі (Новояворівська ТГ, Яворівський район), на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік",- йдеться в повідомленні.

В результаті аварії 13 військовослужбовців отримали травми різного ступеня тяжкості, з них вісім осіб госпіталізували, а п'ять осіб після огляду відпустили до військової частини. Ще 18 військових за медичною допомогою не зверталися.

Як раніше повідомляв APnews, в Одеській області в результаті лобового зіткнення двох легкових автомобілів загинув водій одного з них.

Новини партнерів

Під Києвом вогонь поглинув 56-річного чоловіка
У російській Лізі сміху виступить команда з «ДНР»

Найпопулярніше за тиждень