Бігав по столу та перекинув меблі: нардеп Дмитрук побився у Одеській міськраді. Відео

Бігав по столу та перекинув меблі: нардеп Дмитрук побився у Одеській міськраді. Відео
Читать на русском

Сутичка сталася на засіданні земельної комісії.

Позафракційний нардеп та член міжфракційного об'єднання «Розумна політика» Артем Дмитрук побився у Одеській міськраді. На відповідному відео видно, що народний обранець пробігся по столу, перекинув меблі та відбивався від чоловіків, які його тримали, передає APnews.

Все сталось сьогодні просто в залі міськради, де мало відбутись засідання нової комісії з питань розвитку простору, землеустрою та регулювання земельних правовідносин.

За даними журналістів, Дмитрука разом з журналістами та громадськими діячами співробітники «Муніципальної варти» не допускали до засідання, внаслідок чого виникли сутички.

На відео видно, що Дмитрук заскочив на стіл, яким було перекрито прохід, пробіг та перекинув меблі. У цей час присутні чоловіки намагались його стримати. Виникла бійка.

Про постраждалих наразі інформації немає.

Зазначимо, що засідання земельної комісії в Одеській міськраді не можуть провести вже не вперше. Питання, яке стоїть на порядку денному - відведення 6 га землі біля Аркадії. Нардеп Дмитрук заявляв, що "боротиметься з дерибаном землі" і прийшов проконтролювати сьогоднішнє засідання, але його та помічників не пустили.

Читайте також:
Нардеп Дмитрук розповів подробиці бійки у міськраді: Буду писати заяву

Раніше APnews писав, як каратист Горуна побився з депутатом у Львівській райраді.

Новини партнерів

Першому заступнику Кличка Поворознику вручили підозру
Кулеба впевнений, що Держдума РФ не визнає так звані "Л/ДНР"

Найпопулярніше за тиждень