Без шкарпеток і піни для гоління. Підбірка оригінальних подарунків до Дня захисника на будь-який смак і гаманець

Без шкарпеток і піни для гоління. Підбірка оригінальних подарунків до Дня захисника на будь-який смак і гаманець
Читать на русском

Редакція APnews підготувала добірку найбільш вдалих подарунків до Дня захисника.

В наші дні подарунки на 23 лютого дарують всім чоловікам, незалежно від того, перебували вони на службі в армії чи ні. Але зазвичай дівчата "ламають голову" над тим, що подарувати коханому, і в розпачі купують чергову пару шкарпеток або ж пінку для гоління.

Щоб такого не сталося і цього разу, редакція APnews підготувала добірку найбільш вдалих подарунків до Дня захисника.

Варіанти символічних подарунків

Такі подарунки чудові в тому плані, що вони вже давно перевірені часом. Також символічні подарунки прижмні в плані цінової політики і відмінно підходять, якщо ви хочете привітати, наприклад, колег по роботі або друзів-чоловіків з 23 лютого.

  • Бейсболка - потрібна річ в гардеробі кожного чоловіка, а якщо вибрати її в камуфляжному стилі, то це буде вже тематичним подарунком. Тим більше, що камуфляж завжди в моді, тому в шафі припадати пилюкою така річ буде хіба що взимку.
  • Продуманий планер - найпрактичніший варіант подарунка для колег. Це значно спростить їм життя і дозволить всі важливі замітки тримати під рукою.
  • Набір для бороди - потрібна річ для кожного чоловіка. При чому його вміст можна підібрати індивідуально в залежності від того чи носить чоловік бороду, чи ні. Мова не про банальну пінку і бритву. Зараз магазини рясніють безліччю цікавих речей - фартух для гоління/стрижки бороди, масло, бальзам, віск, спеціальні ножиці для вусів і навіть недорогі варіанти тримерів. Всі ці речі чоловіки точно оцінять.
  • Тапки для дому - вічна класика подарунка для дідусів, дядьків і хресних. Недорого, але завжди стане в нагоді і в холодну пору зігріє втомлені ноги. Головне - знати розмір ноги, щоб точно догодити з подарунком.
  • Букет з копченостей - оригінальний подарунок до 23 лютого для чоловіків, які люблять смачно поїсти. Це і приємний подарунок, і вельми оригінальний, а в потрібний момент завжди може стати відмінною закускою.
  • Термокружка - можна вибрати цікавий тематичний варіант до Дня захисника, а можна і за інтересами чоловіка. Наприклад, фотограф оцінить кружку стилізовану під об'єктив, а водій - у вигляді автомобільних коліс, складених один на одного. Класичний варіант якісної чашки також буде доречним, але вирішувати вам.
  • Книга - найкраще вибрати щось по інтересам одержувача такого подарунка, або ж купити саме ту, яку людина хотіла б прочитати.
  • Скретч-карта - відмінний варіант для мандрівника. Можна купити як карту світу, так і карту країни. Красива упаковка-тубус і її вміст приведе людину в захват. Також вона може стати чудовою прикрасою інтер'єру.
  • Портативний зарядний пристрій - без нього буквально як без рук: він стане в нагоді людині, який часто їздить в походи, відрядження. Та й просто дозволить довше залишатися на зв'язку.
  • Настільна гра - такій ідеї зрадіє будь-який чоловік, який вільний час любить проводити в компанії друзів і якось незвично.
Читайте також:
"З 23 лютого!": Прикольні привітання та листівки для захисників
Без шкарпеток і піни для гоління. Підбірка оригінальних подарунків до Дня захисника на будь-який смак і гаманець

Подарунки для чоловіків за інтересами

Варіанти подарунків, які співвідносяться з захопленнями та інтересами чоловіки - це дуже правильне рішення. Таким подарунком ви дасте чоловікові зрозуміти, що з повагою ставитеся до його вибору та інтересів.

  • Техніка - діловому чоловікові завжди потрібно бути на зв'язку, тому можна подарувати павербанк або навушники - вони ніколи не бувають зайвими. Як варіант - смарт-годинник, він синхронізується з телефоном і дозволяє приймати дзвінки. Для любителя подорожей можна підібрати крутий навігатор в машину. Фотографу - міні-дрон для зйомки, а рибалці - ехолот. Різноманітність гаджетів на ринку точно дозволить вибрати вам потрібну річ.
  • Подарунок для спортсмена - спорт в 21 столітті став невід'ємною частиною життя багатьох людей. У цій тематиці з подарунками також є де розвернутися. Можна подарувати абонемент в спортзал, обладнання або спеціальне приладдя для спорту, комплект для занять спортом.
  • Подарунок для любителів відпочинку на природі - можна подарувати чоловікові розкладний мангал, або набір для барбекю в чохлі, сковороду для гриля. Це все припаде до душі любителям посмажити м'ясо на природі в приємній компанії. Для затятих мандрівників підійдуть такі варіанти, як намет, новий рюкзак, каремат, спальний мішок.
  • Меблі - для чоловіків, які багато часу проводять удома за комп'ютером - невеликий столик, настільна лампа. Також відмінний варіант, на наш погляд, крісло-груша - від таких меблів складно відмовитися, а незвичайний дизайн додасть приміщенню більше яскравості і радості.
  • Музичний подарунок - практично не існує людини, яка б не любила музику. Якщо ваш чоловік меломан - подаруйте йому плеєр, навушники, плеєр або бездротову колонку. Якщо ж мова йде про подарунок для музиканта, то варіантів ще більше - від медіатора і паличок, до нової гітари і барабанної установки.
Без шкарпеток і піни для гоління. Підбірка оригінальних подарунків до Дня захисника на будь-який смак і гаманець

Романтичні подарунки

Коханих чоловіків в день захисника просто необхідно обдарувати увагою і турботою, адже їм це дуже необхідно. Романтичні подарунки можуть бути різними, але всі вони покликані зайвий раз нагадати про почуття.

  • Романтичний сніданок - приготуйте улюблену страву вашого чоловіка, доповніть її чаєм/кавою/шампанським і принесіть вранці 23 лютого в ліжко.
  • Сертифікат на похід в СПА-салон - чудовий романтичний подарунок на 23 лютого коханому, який давно мріяв про масаж або розслаблюючі водні процедури. Свято - хороша можливість нарешті влаштувати королівський відпочинок.
  • Коробка з екзотичними фруктами - цей подарунок можна доповнити шоколадним фондю під келих шампанського з красивою фонової музикою. Відмінний варіант для святкового вечора удвох.
  • Парфуми - подаруйте туалетну воду зі смачним ароматом, який підійде вашому чоловікові і підкреслить його елегантність, чарівність або брутальність.
  • Враження - подаруйте коханому можливість відволіктися від турбот і випробувати нові відчуття. Можливо, він мріє постріляти в тирі, стрибнути з парашутом або покататися на снігоході. Ваш чоловік отримає велику дозу адреналіну і запам'ятає подарунок надовго.
Без шкарпеток і піни для гоління. Підбірка оригінальних подарунків до Дня захисника на будь-який смак і гаманець

Новини партнерів

У Харкові кондитерська потрапила в скандал через торти на 23 лютого: фото, відео
"З 23 лютого!": Прикольні привітання та листівки для захисників

Найпопулярніше за тиждень