Берінчик назвав більшу частину населення України "неосвіченою та неграмотною"

Берінчик назвав більшу частину населення України "неосвіченою та неграмотною"
Читать на русском

На думку боксера, більша частина населення України "інтелектуально не мислить"

Український боксер легкої ваги Денис Берiнчик заявив, що спортсменам буде складно вплинути на ситуацію в Україні, адже більшість населення України неосвічене та не вміє мислити критично.

Таку думку боксер висловив в інтерв'ю в істраграмі "Спортарена".

Берінчик вважає, що "врятувати себе і тисячі над собою" можна лише власним прикладом, хоча і це, на його думку, в нашій країні проблематично.

За словами володаря титулу WBO Oriental в легкій вазі, більша частина населення "інтелектуально не мислить".

"Бути у овець пастухом, якщо самі вівці не хочуть чогось світлого і доброго... Це важко зробити. Бiльша частина нашого населення – воно неосвічене, неграмотне, і інтелектуально не мислить. Воно навіть розібратися не можуть у багатьох питаннях, які їй підкидає телевізор або соцмережі", – сказав Берiнчик в Instagram "Cпортарена".

Денис з жалем зазначив, що "деяким країнам по 50-300 років і у них так все добре розвивається, а ми 1500 живемо і не можемо зібрати рамси".

Разом з тим, Берінчик відмовився коментувати запитання журналіста про український Уряд, адже після його відповіді переживає, що "загориться його будинок у Краснодоні".

Як повідомляв APnews раніше, спортсмен Жан Беленюк висловився про расизм на тлі протестів в США через вбивство Джорджа Флойда.

Новини партнерів

Польща не відновить міжнародні авіарейси до 16 червня
Київ та ще шість областей не готові до послаблення карантину, забагато нових випадків COVID-19

Найпопулярніше за тиждень