Берінчик битиметься за пояс чемпіона світу - промоутер

Берінчик битиметься за пояс чемпіона світу - промоутер

У Дениса буде шанс помститися Теофімо Лопесу за іншого українця - Ломаченка.

Український боксер-легкоатлет Денис Беринчик обов'язково буде битися за чемпіонський пояс. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву генерального директора K2 Promotions Олександра Красюка.

За словами Олександра, вони вже намагалися організувати поєдинок за звання офіційного претендента на титул. Однак організації такого бою завадило те, що в абсолютної чемпімона в цій вазі Теофімо Лопеса є 18 місяців для проведення захисту.

"Зараз немає ніякого сенсу призначати обов'язкового претендента на такий тривалий термін. Тому офіційний претендент буде визначено за півроку до терміну обов'язкового захисту", - пояснив Красюк.

І навіть в такому разі не буде ніякої гарантії, що бій проти Лопеса проведе саме Беринчик, і що саме проти Теофімо українець боксуватиме. І мова не тільки про те, що Лопес може змінити вагову категорію.

"За цей час все може помінятися. По-перше, Лопес, найімовірніше, буде битися з Камбососом - офіційним претендентом за версію IBF. Можливо, Комбосос переможе. Ми цього не знаємо", - розповів Красюк.

Втім, промоутер запевнив, що "стратегічний вектор" не змінився - Берінчик буде боротися за право битися за пояс чемпіона світу через позицію офіційного претендента. А це, в свою чергу, означає, що Денис обов'язково повинен буде битися за пояс чемпіона світу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Василь Ломаченко, який раніше програв Теофімо Лопесу, дав перше інтерв'ю після поєдинку. У ньому, наприклад, Лома запропонував Лопесу провести ще два поєдинки, щоб визначити найсильнішого.

Новини партнерів

У МОЗ пояснили, як буде працювати "швидка" за новими правилами
На Херсонщині розбійник зламав кістку поліцейському та загримів за грати

Найпопулярніше за тиждень