Бажання Дів, очищення Тельців та поїздки Риб: докладний гороскоп на 25 травня

Бажання Дів, очищення Тельців та поїздки Риб: докладний гороскоп на 25 травня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого очікується від цього весняного дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Для Овнів настає гарний період для того, щоб зайняти вигідне становище у суспільстві. Також успішно пройде зміцнення ділових зв'язків. Накопичені знання збільшать фінансовий достаток.

Телець

20 квітня — 20 травня

Цей день для Тельців буде пов'язаний з очищенням свідомості та розуміння таємниць. Вдалий день для творчих людей. Вечір найкраще провести у компанії близьких людей.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки захочуть змінити звичні звички. Можливо, ви сядете на дієту чи захочете покращити свою фізичну форму у спортзалі. Ловіть момент: такі бажання, як правило, скороминущі.

Рак

21 червня — 22 липня

У Раків виникатиме бажання навчитися чогось нового. Вам необхідно вибрати ту область, яка вас приваблює найбільше, тоді це принесе очікуваний успіх і стане початком нового етапу життя.

Лев

23 липня — 22 серпня

Левам краще провести цей день у спокої, можна зайнятися медитацією. Вам необхідно прислухатися до своїх думок і думати лише про хороше. Сила думки зараз дуже важлива.

Діва

23 серпня — 22 вересня

У Дів може виникнути бажання змінити сферу діяльності, якщо вона суперечить їхнім принципам. Також цей день буде сповнений любов'ю та щедрістю.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терезам вдасться знайти нові інструменти для втілення бажаного. Якщо ви захочете змінити оточення, то робити це найкраще поступово.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіонам необхідно виявити свою активність. Займіться організацією зустрічей, вирішенням особистих чи чужих справ. Робіть те, що вам подобається.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

У Стрільців у цей день можуть виникнути нові враження та бажання перейти до конкретних дій. Ваша креативність та схильність до експериментів принесе свої плоди.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерога можуть захопитися новою діяльністю. Ви можете зайнятися отриманням нових знань та набуттям союзників.

Водолій

21 січня — 18 лютого

У Водоліїв росте невдоволення з приводу свого матеріального становища. Більше спілкуйтеся, розповсюджуйте інформацію про те, що може зацікавити потенційних клієнтів.

Риби

19 лютого — 20 березня

Для Риб особливого значення набудуть дружні стосунки. Можливо, подорож, відрядження або коротка подорож. Зараз з'являться сили та особлива чутливість для розуміння тонкощів взаємин.

Читайте також:
Суперечки Тельців, зустрічі Терезів та турботи Водоліїв: докладний гороскоп на 24 травня

Новини партнерів

Умови утримання полонених з «Азовсталі» контролює ООН та Червоний Хрест
Українські захисники продовжують нищити найбільш елітні підрозділи РФ - СБУ (аудіо)

Найпопулярніше за тиждень