"Барселону" покинув ще один зірковий півзахисник

"Барселону" покинув ще один зірковий півзахисник
Читать на русском

Ще один гравець "синьо-гранатових" перебрався в Італію.

Артуро Відаль перейшов з "Барселони" в "Інтер". Про трансфер 33-річного чилійського півзахисника повідомив офіційний Twitter "нерадзуррі", передає APnews.

За неофіційною інформацією, за перехід атакувального півзахисника італійці заплатять за все один мільйон євро. Причина не тільки в віці гравця, але і в тому, що він потрапив під чистку ветеранів команди на тлі провального сезону.

З чилійцем вже встиг тепло попрощатися капітан "Барселони" Ліонель Мессі, який в своєму Instagram написав наступне: "За два роки ми розділили багато, ти завжди звертав на себе увагу. Роздягальня буде сумувати за тобою, Артуро. Бажаю всього найкращого на новому етапі в новому клубі. Наші шляхи знову перетнуться, не сумніваюся ".

Чилієць захищав кольори "Барселони" два сезони - з 2018-го року. За цей час він відіграв 66 матчів, в яких забив 11 голів. Також варто відзначити, що Відаль возз'єднається з Антоніо Конте, який тренував його в "Ювентусі" з 2011-го по 2014-й рік.

Відзначимо, що перебудова "Барселони" пов'язана з невдалими виступами команди в минулому сезоні. Апогеєм же варто визнати поразка від "Баварії" в Лізі Чемпіонів. Тоді каталонці програли з рахунком 8:2.

Новини партнерів

Поклонська заявила, що скандальний золотий унітаз Пшонки всього лише "красочка"
Слуга народу "записала" в партію Пресвяту Богородицю

Найпопулярніше за тиждень