"Барселона" - "Наполі": прогноз на найбільш інтригуючий матч 1/8 Ліги Чемпіонів

"Барселона" - "Наполі": прогноз на найбільш інтригуючий матч 1/8 Ліги Чемпіонів
Читать на русском

На "Камп Ноу" відбудеться, мабуть, найбільш інтригуючий матч цієї стадії Ліги Чемпіонів.

У суботу, 8 серпня, в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" відбудеться матч-відповідь 1/8 Ліги Чемпіонів. У цій грі зустрінуться "Барселона" і "Наполі". Серед всіх пар цієї стадії саме між іспанцями і італійцями зберігається паритет після першої зустрічі. Про те, у якої команди зараз більше шансів на підсумковий прохід до фінального міні-турніру в Португалії, розповість APnews.

"Барселона" (Барселона)

"Синьо-гранатові" вже провалили цей сезон - вперше з 2014-го року "Барселона" не змогла виграти ні чемпіонат, ні Кубок. Весь сезон каталонці прокрокували по чемпіонату в рівній боротьбі з "Реалом", проте на фініші чемпіонату "Барса" відпустила столичний клуб на сім очок. Найжахливіше - гра команди повністю відповідає таким результатам. Ні при Вальверде, ні при Сетьєні зіркові каталонці не демонструють солідної гри.

Так що навіть фінальний розгром "Алавеса" з рахунком 5:0 не повинен вселяти зайвий оптимізм в серця фанатів "синьо-гранатових". Адже перед цим "Барселона" страждала в матчі проти "Осасуни". Ще одна проблема, яку Сетьену належить вирішити - залежність команди від Мессі. Всього в цьому сезоні у всіх турнірах "Барселона" забила 105 голів, і в 54 з них голом або асистом відзначився саме Ліонель.

Орієнтовний склад: Тер Штеген, Лангле - Умтіті - Піке - Семеду, Ракітіч - Бускетс - де Йонг, Фаті - Суарес - Мессі.

"Наполі" (Неаполь)

"Наполі", втім, також складно занести цей сезон собі в актив - в чемпіонаті неаполітанці зайняли підсумкове сьоме місце, яке залишало команду поза єврокубків. З плюсів можна відзначити перемогу в Кубку Італії, який не просто трофей, але ще і путівка в Лігу Європи.

Лихоманило "адзуррі" і в матчах після рестарту - поразка "Інтеру" змінилася впевненою перемогою над "Лаціо". Так що спрогнозувати, чи зможуть неаполітанці нав'язати боротьбу "Барселоні" дуже складно. Хоча на руку Дженнаро Гаттузо має відігравати те, що Дріс Мертенс і Лоренцо Інсіньє зможуть зіграти проти "Барси". Мертенс давно відновився після травми, а пошкодження Лоренцо Інсіньє виявилося не таким серйозним, як всі думали.

Орієнтовний склад: Оспіна, Ді Лоренцо - Кулібалі - Манолас - Маріу Руй, Зелінські - Аллан - Руїс, Лоренцо Інсіньє - Мертенс - Кальєхон.

Котирування букмекерів перед матчем:

КонтораБарселонаНічияНаполі
Favorit1.624.155.1
PariMatch1.664.15.3
Marathon1.191.32.4
ФанСпорт1.674.145.7

Що кажуть про майбутній матч

Кіке Сетьен, головний тренер "Барселони":

"Ми повинні сконцентруватися на тому, що у нас залишилося. Це Ліга чемпіонів. І ми сподіваємося, що цей турнір багато нам принесе. Ми хочемо спробувати об'єднати зусилля. Ми не виграли чемпіонат, але у нас є дуже приваблива мета попереду".

Дженнаро Гаттузо, головний тренер "Наполі":

"Я думаю, ці матчі будуть сильно відрізнятися. "Лаціо" і "Барса" - дві різні команди з різними стилями. Римляни являють собою мікс технічних і фізично сильних гравців. "Барселона" - це синонім якості. Природно, і ми будемо грати інакше. Не потрібно зациклюватися на тому, щоб забити. Перш за все, треба зіграти як команда, бути впевненими, що ми можемо створювати шанси. ми усвідомлюємо, що це буде пекельне випробування".

Клеман Лангле, захисник "Барселони":

"Ми хочемо пройти далі, але проти "Наполі" важко грати. У першому матчі ми зіграли внічию, і у нас дуже маленька перевага. Я впевнений, що ми проведемо відмінний матч в Барселоні і зможемо вийти в наступний раунд, що дозволить нам відправитися в Лісабон. Ми повинні зберігати граничну концентрацію, добре грати і спробувати здобути перемогу, щоб опинитися в числі восьми команд, які відправляться в Лісабон. Потім потрібно буде грати на максимумі, щоб пройти якомога далі".

Дріс Мертенс, нападник "Наполі":

"Поки все йде добре. Єдиний мінус полягає в тому, що ми дали "Барселоні" забити в першому матчі 1/8 фіналу. Матч-відповідь, природно, буде дуже важким, але якщо підготуватися до нього належним чином, то статися може все що завгодно. Так, якби ми виграли вдома 1:0, то відповідна зустріч вийшла б зовсім інший. Але суперник забив такий важливий гол на виїзді, і саме з таким результатом ми вирушаємо в Барселону. на своєму полі каталонці показують неймовірний футбол. Буде важко, і ми це розуміємо. Не дивлячись на це, ми відчуваємо себе впевнено. Головне для нас - забити. Якщо ми цього не зробимо, то вилетимо. Треба добре підготуватися, а там ніколи не знаєш, що може трапитися".

Де подивитися матч "Барселона" - "Наполі"

  • Телеканал "Футбол 2"
  • сервіс oll.tv

Ставки на матч "Барселона" - "Наполі"

Якщо дивитися на котирування букмекерів, прохід "Барселони" далі виглядає справою вирішеною. До того ж "Наполі" ще ніколи в історії не проходив в чвертьфінал Ліги Чемпіонів. Але якщо ви хочете ризикнути, то на прохід "Наполі" в наступний етап можна поставити з коефіцієнтом 3.2.

Набагато цікавіше виглядає інша ставка - що хоча б раз в цьому матчі заб'є Дріс Мертенс. Тому що коефіцієнт в 3.5 виглядає завищеним, враховуючи що гравець відзначився шістьма забитими голами в семи зустрічах Ліги Чемпіонів.

Читайте також:

Новини партнерів

Зеленському запропонували починати навчальний день в школах і садках зі спалювання шини
ДБР всупереч закону приховує розмір зарплат керівництва - адвокат

Найпопулярніше за тиждень