"Барселона" - "Динамо" 2:1. Мессі і Піке принесли перемогу каталонцям

"Барселона" - "Динамо" 2:1. Мессі і Піке принесли перемогу каталонцям
Читать на русском

Циганков знову забив іспанцям.

На стадіоні "Камп Ноу" в рамках третього туру Ліги Чемпіонів зустрілися "Барселона" і "Динамо". Незважаючи на свій статус, каталонці зіткнулися зі справжніми труднощами в матчі проти команди Мірчі Луческу. Про це повідомляє редакція APnews, яка уважно стежила за ходом зустрічі.

Барселона: Тер Штеген, Альба - Де Йонг - Піке - Дест, Бускетс (Лангле, 74) - Пьянич (Роберто, 60), Фаті (Трінкал, 74) - Педрі (Аленья, 83) - Мессі, Грізманн (Дембеле, 60).

Динамо: Нещерет, Шабанов - Попов - Забарний - Кендзьора, Шепелєв - Андрієвський, Родрігес (Де Пена, 71) - Буяльський (Лєднєв, 86) - Циганков, Супряга (Вербич, 71).

Старт матчу став справжнім шоком для "Динамо". Вже на четвертій хвилині Денис Попов з фолом отсановіл ривок Ліонеля Мессі в штрафний. Лео з точки переграв Нещерета. Але ось потім молодий кіпер киян, та й все "Динамо" стали грати набагато крутіше. Моментів у "Барси" не поменшало, але свої контратаки були і у динамівців, але на місці був і Тер Штеген.

А ось другий тайм набагато активніше почали вже кияни. І якщо з ударом Циганкова після обігравання Альби Тер Штеген впорався, то з ударом Кендзьора після подачі з кутового німець зробити нічого не зміг. На щастя для каталонців, суддя зафіксував, що м'яч вийшов за межі поля в момент подачі. І знову після стартової спалаху гра заспокоїлася - "Барселона" багато розігрувала м'яч у штрафний "Динамо", а кияни вибігали в небезпечні контратаки.

На 64-й хвилині "Барселона" змогла забити другий (до цього все, що летіло у ворота витягав Нещерет). Піке залишився в штрафний киян після розіграшу кутового і дочекався подачі від Ансуї Фаті. Жерар головою переграв юного київського кіпера. Правда, вже через 10 хвилин перевагу каталонців знову стало хитким. Беньямін Вербич в ближньому бою не переграв Тер Штегена, але на добиванні першим виявився Циганков.

Незважаючи на те, що за 15 хвилин до фінального свистка "Динамо" створило ще кілька моментів, кияни все ж програли, нехай і мінімально. Тепер підопічним Мірчі Луческу потрібно скористатися перевагою свого поля і взяти реванш за цю прикру поразку.

Новини партнерів

Кравчук: Україна пропонує демілітаризувати Донбас і провести там вибори
Нової зони карантину не буде, але посилять обмеження для транспорту - МОЗ

Найпопулярніше за тиждень