"Барселона" - "Баварія": прогноз на головний матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

"Барселона" - "Баварія": прогноз на головний матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів
Читать на русском

Підготували анонс самого зоряного протистояння 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

У п'ятницю, 14 серпня, стадіон "Ештадіу Да Луш" в Португалії прийме чвертьфінальний матч Ліги Чемпіонів. У цій грі зійдуться "Барселона" і "Баварія", що робить цей матч найзірковішим серед усіх, що пройдуть на цій стадії турніру.

Редакція APnews розповість, чого варто чекати від майбутньої гри, в якій зійдуться найтитулованіші клуби своїх країн. Попри явні проблеми у іспанського гранда, в цій парі можливий будь-який результат.

"Барселона" (Барселона)

"Барселона" в 13-й раз поспіль виявилася в чвертьфіналі Ліги Чемпіонів - це рекорд для турніру. Однак ні це, ні навіть впевнена перемога в другому матчі проти "Наполі" не роблять каталонців фаворитами майбутньої зустрічі.

З усім тим, не відзначити впевненість, з якою "синьо-гранатові" розібралися з неаполітанцями, не можна. Фактично вся гра була зроблена за 45 хвилин на "Камп Ноу" завдяки голам Лангле, Мессі і Суареса. Неаполітанці сквитали тільки один м'яч зусиллями Лоренцо Інсіньє. У другому таймі гра була дуже спокійною - "Барса" не форсувала події, а "Наполі", здається, не особливо вірив у можливість успіху.

А ще на користь "Барси" говорить і те, що кращий гравець світу останніх років виступає саме за каталонців. Нехай Ліонель Мессі в цьому сезоні далекий не завжди відзначався, він все ще здатний самостійно "вирішувати" не тільки окремі епізоди, а й долю всього матчу.

Орієнтовний склад: Тер Штеген, Альба - Піке - Лангле - Семеду, де Йонг - Бускетс - Відаль, Мессі - Суарес - Грізманн.

"Баварія" (Мюнхен)

Мюнхенці - один з двох явних фаворитів цієї Ліги Чемпіонів. На їхню користь говорить і форма Роберта Левандовські, який ще ніколи не забивав так багато, та ще й не втомлюється роздавати асисти партнерам. І якщо домінація в Бундеслізі вже навряд чи здатна когось здивувати, то тотальна домінація ще і в Лізі Чемпіонів повинна лякати суперників "Баварії". 31 гол в восьми матчах, середня результативність в 3,88 гола за гру - зупинити таку машину вкрай важко.

При цьому і в обороні у "червоних" все в порядку - шість пропущених голів роблять захист "Баварії" другим найкращим після ПСЖ. Але куди важливіше всіх цих цифр загальне враження від гри баварців. Це справжня машина, яка катком проходиться по своїм суперникам, не залишаючи їм жодного шансу.

Орієнтовний склад: Нойер, Девіс - Алаба - Боатенг - Кімміх, Тьяго - Горецька - Коман - Мюллер - Гнабрі, Левандовські.

Котирування букмекерів перед матчем:

КонтораБарселонаНічияБаварія
Favorit3.53.951.94
PariMatch3.53.952.01
Marathon3.644.152.05
ФанСпорт3.584.12.02

Що кажуть про майбутній матч

Кіке Сетьен, головний тренер "Барселони":

"Усі суперники сильні, і всі ігри будуть непростими. Пробитися до півфіналу буде складно як для "Баварії", так і для нас. Це відмінна команда, але ми теж. Мессі? Він виглядав досить добре. Кулібалі завдав йому дуже сильний удар, але я не думаю, що Лео отримав якусь травму".

Ханси Флік, головний тренер "Баварії":

"Будемо готуватися до "Барселони", як і до будь-якого іншого суперника. Хочемо знову показати свої сильні сторони, зосередитися на всі сто і привнести наші якості в гру. Ми не фокусуємося на Мессі, нам потрібно звертати увагу на кожного гравця".

Серджіо Роберто, півзахисник "Барселони":

"Кожна гра - це, як кажуть, окрема історія, але зараз цей вислів підходить як ніколи. Ми вже починаємо готуватися, вивчимо сильні і слабкі сторони "Баварії". У цій Лізі чемпіонів немає фаворитів. Будь-який клуб може виграти трофей, і нам потрібно дуже постаратися. Цей матч буде як фінал".

Томас Мюллер, півзахисник "Баварії":

"Я не знаю, скільки ще матчів ми не будемо програвати. До більшості матчів ми підходимо в ролі фаворита, але в грі потрібно для початку перемогти. Для цього потрібно більше, ніж просто талант. Але в матчі такого рівня, нехай навіть у "Барси" недавно були проблеми, може статися все що завгодно. всі серії можна відправити на смітник, якщо в результаті не вийде потрапити туди, куди прагнеш".

Де подивитися матч "Барселона" - "Баварія"

  • Телеканал "Футбол 1"
  • сервіс oll.tv

Ставки на матч "Барселона" - "Баварія"

"Баварія" вважається фаворитом майбутньої зустрічі і серед букмекерів. Однак ми пропонуємо зробити дещо інші ставки, спираючись на результативність обох команд. З огляду на, що "Баварія" в цьому розіграші Ліги Чемпіонів не забивав менше двох м'ячів, ставка "тотал більше 2" для "Баварії" можна за 2.37. А враховуючи, що в останніх матчах "Барси" часто забивали обидві команди, варто придивитися і до ставки "обидві заб'ють" за 1.51.

І, нарешті, рекомендуємо придивитися до головних бомбардирів обох команд. Ліонель Мессі, наприклад, встиг взяти участь більш ніж в половині голів своєї команди. Поставити, що він відзначиться і в цьому матчі можна з коефіцієнтом 2. Ще більш імовірно, що голом відзначиться головний бомбардир цієї Ліги Чемпіонів - Роберт Левандовські. Поляк вже забивав у кожному матчі, в якому брав участь. Імовірність того, що це продовжиться і в грі з "Барсою" оцінюється в 1.7.

Читайте також:

Новини партнерів

Поняття "особливий статус" Донбасу можуть змінити на нове - Кравчук
Степанов розповів, як часто будуть переглядати ослаблення в зонах карантину

Найпопулярніше за тиждень