"Бахнув керасінчіку в кастрік": З'явилася перша реакція Андрія Богдана на підпал його Tesla

"Бахнув керасінчіку в кастрік": З'явилася перша реакція Андрія Богдана на підпал його Tesla
Читать на русском

Богдан переконаний, що замовник підпалу має кримінальний досвід, а його "співучасники сидять у найвищих владних кабінетах"

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що не сприймає близько до серця підпал свого автомобілю Tesla Model S. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Богдана.

На його думку, підпал автомобілю - це погроза від влади.

"Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади", - зазначив він.

Богдан переконаний, що замовник підпалу має кримінальний досвід, а його "співучасники сидять у найвищих владних кабінетах".

"Крім того, прослідковується певний символізм - рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання (про комфортні - не обіцяю)", - додав колишній голова Офісу президента.

"Бахнув керасінчіку в кастрік": З'явилася перша реакція Андрія Богдана на підпал його Tesla

Як повідомляв APnews раніше, невідомі намагалися спалити автомобіль Tesla, який належить колишньому голові Офісу президента Андрію Богдану, на вулиці Юності у Дніпровському районі міста Києва.

Новини партнерів

CБУшник та екс-військовий торгували секретною інформацією, ховаючи флешки в цукерках
Степанов пояснив, чи треба проходити лікарську комісію під час адаптивного карантину

Найпопулярніше за тиждень