Багато людей "з дуже відомими іменами" допитають через замах на Шефіра – Зеленський

Багато людей "з дуже відомими іменами" допитають через замах на Шефіра – Зеленський
Читать на русском

Зеленський прокоментував інформацію журналістів щодо зустрічей Шефіра з олігархами.

На допит у справі про замах на вбивство першого помічника президента Сергія Шефіра викликали багатьох людей з "дуже відомими іменами".

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час брифінгу у Трускавці, де відбувалося дводенне засідання фракції "Слуга народу", передає APnews.

"Був замах на вбивство, це 100% інформація. Є багато деталей, які я не маю права, поки триває слідство, поширювати. Я вважаю, що виконавців знайдуть. Я не можу говорити про замовників, там триває слідство. Багато людей викликано (ред. – на допит), я знаю, з дуже відомими іменами. з кимось із них спілкувався Сергій, когось знав, когось підозрює. Багато викликано до відповідних правоохоронних органів", - розповів глава держави.

Крім того, Зеленський прокоментував інформацію журналістів щодо зустрічей Шефіра з олігархами.

"Пан Шефір зустрічався дуже часто з олігархами? Мені це невідомо. З паном Ахметовим він зустрічався, я знаю. У нас було кілька складних моментів, Добропілля, багато енергетичних моментів, багато викликів, багато вугільних проблем, коли щось ми очікували, а щось не дочекалися. Він дійсно зустрічався. З іншими я не знаю, що він зустрічався. Чи викликали їх - мені здається, я не маю права про це говорити", - пояснив президент.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, 22 вересня невідомі скоїли замах на Сергія Шефіра. Сам він не постраждав, але поранення отримав його водій.

Новини партнерів

Оператор ГТС заперечив відновлення транзиту газу до Угорщини через Україну
Прем'єр Грузії звинуватив Саакашвілі в підготовці вбивства опозиціонерів

Найпопулярніше за тиждень