Автосалон Tokyo Motor Show скасували вперше в історії

Автосалон Tokyo Motor Show скасували вперше в історії
Читать на русском

Причина скасування очевидна - пандемія коронавіруса.

Автосалон Tokyo Motor Show вперше за всю історію його існування скасували - все через пандемію коронавируса. Про це APnews повідомляє з посиланням на Японську асоціацію автовиробників (JAMA).

Токійський автосалон існує з 1954-го року. І за всю 67-річну історію виставку жодного разу не скасовували і не переносили. Однак зараз, через зростання числа позитивних тестів на коронавірус в країні.

Також очікується, що Японія незабаром оголосить надзвичайний стан в Токіо, Осаці і двох інших префектурах з 25 квітня по 11 травня. Спочатку очікувалося, що автошоу, яке проходило в Токіо кожні два роки, повинно було пройти в жовтні.

За даними Японської асоціації автовиробників, останній захід, яке відбулося в 2019-му році, привернуло близько 1,3 мільйона відвідувачів. При цьому перетворювати виставку автомобілів в віртуальне шоу, як це робили інші виставки, в планах у японців немає.

Нагадаємо, що в кінці минулого року ми повідомляли про скасування ще одного Токійського автошоу. Тоді скасування наздогнало національний автомобільний фестиваль, на якому зазвичай представляли тільки машини японських автовиробників.

Новини партнерів

В Японії чоловік зустрічався відразу з 35 жінками, щоб отримувати від них подарунки на день народження
РФ показала виведення частини своїх військ з окупованого Криму, - відео

Найпопулярніше за тиждень