Авіаудар по Яворівському полігону: кількість загиблих різко зросла

Авіаудар по Яворівському полігону: кількість загиблих різко зросла
Читать на русском

Понад 100 доставлено до лікарень

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Яворівському полігону зросла до 35 людей. Ще понад 100 людей госпіталізовано з різними пораненнями.

Про це повідомляє APnews із посиланням на заяву голови Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

"Мушу повідомити, що, на жаль, ми втратили більше героїв: 35 людей загинули внаслідок обстрілу центру миротворчості та безпеки. Ще 134 з різним ступенем поразки перебувають у шпиталі", - повідомив Козицький.

Він зазначив, що станом на 12:00 майже всі пожежі на території загашено, а вибухотехніки та інші фахівці обстежують територію. Крім того, рятувальники розібрали більшу частину завалів.

При цьому Козицький зазначив, що ракетного удару по Яворівському полігону та Міжнародному центру миротворчості та безпеки завдали з акваторії Чорного та Азовського морів зі стратегічних бомбардувальників.

"Авіаудар було здійснено з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратова. Загалом окупанти випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ми збили у повітрі", - зазначив він.

Як раніше повідомляв APnews, російські військові завдали авіаудару по Яворівському полігону у Львівській області. В результаті загинули дев'ятеро людей, а ще 57 отримали травми.

Новини партнерів

Окупанти можуть піти у наступ на лівий берег Києва – Генштаб
Ірпінь на 70% українське місто, йдуть бої - мер

Найпопулярніше за тиждень