Авіалінії Антонова перенесли базу з Гостомелю до Німеччини

Авіалінії Антонова перенесли базу з Гостомелю до Німеччини
Читать на русском

Це дозволило продовжити виконання комерційних та державних замовлень щодо перевезення надважких та великогабаритних вантажів, а також зберегти позиції лідера у цій ніші світового ринку.

ДП "Антонов" підтвердило, що через неможливість виконання міжнародних авіарейсів з України, п'ять літаків типу Ан-124-100 "Руслан" тимчасово базуються в аеропорту Лейпцига. Про це йдеться у заяві компанії.

"Там організовано роботу філії авіатранспортного підрозділу (АТП) ДП "АНТОНІВ", відомого у світі як авіакомпанія "Авіалінії" АНТОНІВ", та облаштовано базу для технічного обслуговування зазначених повітряних суден. Це дозволило ДП "АНТОНОВ" продовжити виконання комерційних та державних замовлень щодо перевезення надважких та великогабаритних вантажів, а також зберегти позиції лідера у цій ніші світового ринку", - додали в Антонові.

"Після перемоги над рашистськими окупантами та проведення комплексу робіт з відновлення працездатності аеропорту "Київ-Антонов-2", він знову стане базовим для флоту "Русланів" авіакомпанії "Авіалінії" АНТОНОВ", - кажуть у компанії.

Новини партнерів

Туреччина заблокувала початок переговорів щодо вступу Фінляндії та Швеції до НАТО
В Мелітополі партизани підірвали бронепоїзд росіян

Найпопулярніше за тиждень