Авантюри Левів, таланти Дів та імідж Риб: докладний гороскоп на 13 серпня

Авантюри Левів, таланти Дів та імідж Риб: докладний гороскоп на 13 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого варто чекати від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Для Овнів зараз важливо справити гарне враження на нових знайомих. Проблеми слід вирішувати у максимально короткий термін, не затягуючи. Великі витрати буде зроблено і для себе, і для родичів.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці, ваші плани можуть несподівано змінитись через випадкову розмову. Гарний час для корекції здоров'я, приготування травних препаратів.

Близнюки

21 травня — 20 червня

У Близнюків найкращий час для інтелектуальної роботи. Нові незвідані області обіцяють нові відкриття та претендують на всю вашу увагу.

Рак

21 червня — 22 липня

Для Раків – це день спілкування, добре також розпочинати ремонт та будівництво. Зараз легко зробити правильний вибір, ухвалити правильне рішення. Але вам доведеться викластись.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви будуть раді взяти участь у якійсь колективній авантюрі. Увечері забезпечте вихід енергії: рухайтеся під улюблену музику, погуляйте на свіжому повітрі.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Дівам досягти успіху допоможуть організаторський талант, здатність доступно пояснити переваги того чи іншого вибору. Велику роль в організації дозвілля гратимуть ваші родичі.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терезам сьогодні хочеться затишку, простих людських радостей. Плідний час для тих, хто любить робити щось своїми руками. Не відмахуйтесь від того, що здається вам дрібницями.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіонам рекомендується шукати тонкі зв'язки між подіями, вчитися бачити справжні причини того, що відбувається. У всьому слід дотримуватися помірності, поступальності руху.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільцям спілкування з друзями принесе масу задоволення та неабияку користь. Якщо ви зараз плануєте розширити сферу впливу, то вам потрібна підтримка оточуючих.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерога, налаштуйтеся на позитивну хвилю: є всі шанси зробити щось значне. А ще такого дня добре нагадувати про себе далеким і близьким знайомим, родичам.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії, поспішайте скористатися пропонованими можливостями і не забувайте про те, що кожна проблема таїть у собі прихований подарунок. В особистому житті дозвольте своїм почуттям текти вільно.

Риби

19 лютого — 20 березня

Риби цілком можливо, що вашу увагу привернуть якісь нові люди: ви почерпнете від них масу корисних відомостей. Зірки пропонують уважніше придивитися до свого іміджу.

Новини партнерів

Обіцянки Овнів, вибір Раків та бажання Львів: докладний гороскоп на 14 серпня
Україна звільнятиме усі окуповані території, включаючи Крим - Резников

Найпопулярніше за тиждень