Астролог: Вересневий ретроградний Меркурій винен у звільненні Разумкова

Астролог: Вересневий ретроградний Меркурій винен у звільненні Разумкова
Ексклюзив
Читать на русском

Астролог Олександра Асік проаналізувала астрологічний прогноз Дмитра Разумкова та фатального тижня перед його звільненням. Невже виною тому стало, що зірки не зійшлися? Давайте розбиратися.

Разумков народився 8 жовтня 1983, тобто він яскравий приклад знака Терези.

До речі, зовні чоловіки-Терези виглядають впевненими, вони комунікабельні, інтелігентні, мають гарні манери, завжди продумують свій образ до дрібниць. Але знак Терезів постійно перебуває у сум'ятті, а в ситуаціях, коли потрібно швидко прийняти серйозне рішення, відчуває моторошну невпевненість у виборі.

Щодо прогнозу. Весь вересень ретроградний Меркурій мав украй негативний вплив на знак Терези. Виникало багато плутанини та нерозуміння. Саме період середини вересня та початку жовтня заважав домовлятися та ставити цілі на майбутнє.

Період з 1-3 листопада був шансом на те, щоб вийти з негативної ситуації. Меркурій перебував у знаку Терезів, а це означає, що в листопаді люди могли сприймати слова Разумкова як фінальну точку зору, що могло викликати багато обурення.

Також розташування зірок говорить про те, що в період з 1 по 3 листопада Терезів могли підштовхувати до якоїсь важливої ​​фінансової угоди.

4-5 листопада Молодий місяць у Скорпіоні знаменував поділ реальності. Світ Терезів, у нашому випадку Разумкова, роздвоювався на дві складові, одна з них говорила бути частиною клану, а друга частина говорила про те, щоб вирішити матеріальну частину, плани, амбіції. Цей Молодий місяць прямо впливав на поломку гаджетів і деяку руйнацію, навіть у робочій сфері.

Далі з 6 по 7 листопада у перебіг подій втрутилася Венера, яка перейшла у знак Козорога, знак дуже холоднокровних, матеріальних інтересів. Терези в цей період могли дивитися на життя дуже цинічно та раціонально. Тема кар'єрної роботи, роботи в інформаційному співтоваристві, де платять гроші, ставала лейтмотивом, що стало однією з важливих «гойдалок». У цей період програвався важливий вибір, комусь був важливіший «будиночок у селі», а комусь живий людський світ.

Новини партнерів

У Харкові суд виніс вирок чоловіку, який вдарив поліцейського ножем у серце
В Аргентині колишній підполковник ховався від в'язниці за тортури та вбивство на полиці у шафі – його шукали сім місяців

Найпопулярніше за тиждень