Антивакцинатори знайшли "докази" чіпування – людину зі щепленням можна виявити через Bluetooth. Відео

Антивакцинатори знайшли "докази" чіпування – людину зі щепленням можна виявити через Bluetooth. Відео
Читать на русском

Деякі противники вакцинації серйозно вважають, що вакциновані люди світяться у пошуку в Bluetooth.

Противники вакцинації проти COVID-19 по всьому світу розповсюджують найфантастичніші теорії змов починаючи від того, що коронавірусу не існує і закінчуючи чіпуванням та редагуванням генів людини. Але українські антивакцинатори вигадали свою не менш цікаву версію. Як виявилося, кожна вакцинована людина має код і його можна знайти за допомогою Bluetooth.

Про це розповів один із супротивників вакцинації у коментарі журналістці телеканалу "Київ". Пише APnews.

За словами чоловіка, після того, як людина зробила щеплення проти коронавірусу, у неї з'являється номер, який світиться у пошуку увімкненого Bluetooth.

Неймовірно! Як розповів "київський конспіролог", коли людей довкола багато, то й кодів дуже багато, але варто піти у безлюдне місце та номери зникають. Є припущення, що чоловік до початку пандемії COVID-19 не користувався Bluetooth.

"Ці номери світяться у людини після вакцинації. Це вже перевіряли тисячу разів. Кожна людина може перевірити на своєму смартфоні, увімкнувши Bluetooth. Тільки вакцинована людина з'являється в полі дії телефону – світитиметься цей номер", - заявив антивакцинатор журналістці.

Примітно, що за заявою чоловіка не кожен телефон підходить для пошуку щеплених. Необхідно використовувати смартфони старої моделі, який саме він уточнювати не став.

Раніше APnews повідомляв, антивакцинатори та противники обов'язкової вакцинації в Україні та Молдові за дивним "збігом обставин" протестують абсолютно ідентичними плакатами та гаслами.

Новини партнерів

Україна випередила США щодо добової смертності від COVID-19
Україна отримає дві нові партії вакцин від Pfizer

Найпопулярніше за тиждень