Антивакцинатори у Києві принесли на мітинг плакати з QR-кодом, що веде на сайт "Єдиної Росії". Фото

Антивакцинатори у Києві принесли на мітинг плакати з QR-кодом, що веде на сайт "Єдиної Росії". Фото
Читать на русском

З такими плакатами прийшли люди, які протестували проти карантинних обмежень.

Противники вакцинації у центрі Києва принесли на мітинг плакати з QR-кодом, який веде на сайт "Єдиної Росії", лідер якої – Володимир Путін.

На це звернули увагу допитливі свідки акції протесту у центрі столиці. Водночас, редакція APnews також перевірила цю інформацію і переконалася у її правдивості.

Зазначимо, у середу, 24 листопада, тисячі антивакцинаторів вийшли під будівлю Верховної Ради України, виступаючи проти карантинних обмежень та щоб підтримати лідера руху антивакцинаторів Остапа Стахова, якого взяли під варту за звинуваченням у держзраді.

Деякі мітингувальники стоять з плакатами, які декларують "епідемія брехня", "ні медичним експериментам", "Свободу Остапу Стахіву" і ще багато чого іншого, що відповідає одній риториці.

Однак, деякі антивакцинатори, зокрема люди літнього віку, тримали у руках плакати з перекресленим QR-кодом. Якщо навести камеру і перейти за посиланням, то в браузері автоматично відкривається сайт правлячої політсили у Російській Федерації, лідером якої є Володимир Путін.

Є ймовірність, що люди похилого віку, які прийшли на мітинг з цими плакатами, могли навіть не знати, що таке QR-код і чому в ньому зашифроване посилання на сайт "Єдиної Росії".

Хто саме друкував ці плакати і з якою метою – невідомо, але напрошується припущення, що в акціях так званих "антивакцинаторів" виявлено "російський слід".

Переглянути відеодоказ можна у Телеграм-каналі APnews

Антивакцинатори у Києві принесли на мітинг плакати з QR-кодом, що веде на сайт "Єдиної Росії". Фото

Нагадаємо, як з'ясував APnews, "антивакцинатори" в Україні та Молдові протестують з ідентичними плакатами, на мітинги людей збирають за гроші.

Новини партнерів

30-денний термін дії "жовтого" COVID-сертифікату: Кабмін посилив вимоги щодо вакцинації
Канали перетворилися на "ДТЕК-24" та "Олігарх" - у "Слузі народу" заявили про бойкот телеканалів Ріната Ахметова

Найпопулярніше за тиждень